Yaşam
  • 30.8.2009 16:26

ŞEMSİYELERİ ÇIKARIN YAĞIŞ GELİYOR

Hava sıcaklığı da başta Akdeniz ve Ege sahilleri olmak üzere güney kesimlerde mevsim normallerinin üstünde, diğer yerlerde ise mevsim normallerinde olacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, günün ilk saatlerinde İskenderun'da, öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun kuzeyi (Erzurum, Erzincan, Tunceli, Muş, Bingöl, Kars, Ağrı, Iğdır ve Van'ın kuzey ilçeleri), Kütahya, Bilecik, Eskişehir, Bolu, Karabük, Trabzon, Rize, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep ile Adana ve Mersin'in kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gökgürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu bölgelerimizde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Trakya kesimi ile güneydoğusu çok bulutlu, öğleden sonra Bilecik çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gökgürültülü sağanak yağışlı.

Ege:Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu, ilk saatlerde İskenderun, öğle saatlerinden sonra Kahramanmaraş, Osmaniye ile Adana ve Mersin'in kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İçanadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeybatısı parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gökgürültülü sağanak yağışlı.

Batı Karadeniz:Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gökgürültülü sağanak yağışlı olacak.

Orta ve doğu Karadeniz:Az bulutlu, doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Hopa çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Doğu ve Güneldoğu Anadolu Bölgesi: az bulutlu ve açık.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER