Yaşam
  • 8.10.2008 04:56

'SENİ BİLE ALDATTILAR HÜLYA!..'

Hülya Avşar Stüdyosu programının konuğu olan Hürriyet gazetesi yazarı Pakize Suda, kadın erkek ilişkilerinden, Kanal D'de yayınlanan programına kadar çeşitli konularda Avşar'ın sorularını yanıtladı.
Hayatı boyunca hep elinin açık olduğunu ve bundan pişmanlık duymadığını söyleyen Suda, maddi olarak da bir sıkıntı yaşamadığını belirtti. 10 yıl boyunca evli bir adam ile ilişkisi olduğunu ve bunu köşesinde de dile getirdiğini anlatan Suda, bu ilişkisinden dolayı da pişmanlık yaşadığını ve kimseye tavsiye etmediğini açıkladı.
Kadınların da aldatma konusunda erkeklere yaklaştıklarını vurgulayan Suda, başı açık okuyucuları kadar tesettürlü okuyucularının da çok sayıda olduğunu ve herhangi bir kesimden tepki almadığını anlattı.
Pakize Suda'nın en dikkat çeken sözleri ise Hülya Avşar'ın geçmişte yaşadığı ilişkiler hakkındaydı. Suda, şöyle konuştu:
"Türkiye'nin en güzel kadınısın. Herkes seninle olmak isterken, senin beraber olduğun erkekler seni aldattı. Ben dehşete düşerdim o zaman, 'Bu kadın da aldatılır mı?' der herkes mesela, ama aldatıldın. Çünkü her şeye doyuluyor Hülyacığım. Güzele de doyuluyor, çirkine de doyuluyor. Herkese doyuluyor, bir dönüm noktası var. Erkek hele bu konuda yani iflah olmaz...
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:39

İLGİLİ HABERLER