Spor
  • 28.1.2023 09:20

Şenol Güneş: Herkes gelip gidiyor ama taraftarlar hep var

Beşiktaş'ın deneyimli çalıştırıcısı Şenol Güneş, 3-0 kazandıkları Alanyaspor maçının sonunda, "Herkes gelip gidiyor ama taraftar hep var. Beşiktaş camiası hep var. Bizim öne çıkacağımız bir durum yok" dedi.

Süper Lig 21. hafta ile devam ediyor. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş ile Francesco Farioli’nin ekibi Alanyaspor, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetiminde Dolmabahçe'de karşı karşıya geldi.

Mücadele Beşiktaş'un 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Siyah-beyazlı takımın galibiyet golleri; Cenk Tosun(2) ve Dele Alli'den geldi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Alanyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

"Herkes gelip gidiyor ama taraftar hep var"

Taraftarları öven Şenol Güneş, şunları söyledi:

"Herkes gelip gidiyor ama taraftar hep var. Beşiktaş camiası hep var. Bizim öne çıkacağımız bir durum yok. Oyuncu ve taraftar sahnede. Oynayan ve oynatan onlar. Hem oyuncuların, hem camianın kazanmaya ihtiyacı var. Bazı oyuncuların morali bozuktu, onları da düzelttik."

"Hak ettiğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum"

Şenol Güneş, maçın heyecanlı geçtiğini söyledi.

"Heyecanlı bir maç oldu izleyenler için. Goller de vardı; hatalar da vardı. Hak ettiğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum. Güzel şeyler yaptık ama bitti. Şimdi sırada Karagümrük maçı var. Dışardan baktın mı her şey kolay görünüyor ama işimiz bu, işimiz zorlukların üstesinden gelmek. Elbette eksiklerimiz var, sakat oyuncularımız var. Onların dönmesi gerekiyor. 11'i geliştirmemiz gerekiyor."

"Durumuna bakacağız"

Salih Uçan'ın sakatlığı hakkında konuşan Güneş, şöyle devam etti:

"Salih Uçan kasığında bir sıkıntı hissetti, durumuna bakacağız."


 

Güncellenme Tarihi : 28.1.2023 09:24

İLGİLİ HABERLER