Şenol Güneş ilk 11'i belli oldu
Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş, 5’inci hafta maçında bu akşam Gençlerbirliği’ne Ankara 19 Mayıs Stadı’nda konuk olacak.
UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında Skenderbeu’yu deplasmanda 1-0’lık skorla geçerek bu mücadele öncesinde moral depolayan Siyah-Beyazlılar, Başkent’ten de kayıpsız ayrılıp Antep ve Başakşehir zaferleriyle başladığı çıkışını sürdürmek istiyor. Oyuncularını bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlayan teknik direktör Şenol Güneş, son haftaların formda ismi Mario Gomez’le beraber Kırmızı-Siyah-Siyahlılar’ı devirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda takımın orta alanındaki isimleri de uyaran ve Alman futbolcuya daha fazla pozisyon yaratmalarını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.
Gomez hazır kıta
Ligin 4’üncü haftasında Başakşehir’le oynanan mücadelede attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren isim olan Mario Gomez de, rakip fileleri bu akşam da boş geçmemek istiyor. Takım çalışmalarında oldukça başarılı bir görüntü sergileyen Alman futbolcu, dünkü idman öncesinde yaptığı açıklamada, “Geçen hafta 2 gol attım ve üzerimdeki baskıdan kurtuldum. Şimdi kafa olarak daha rahatım. Gollerimle takımıma 3 puanı getiren isim olmak için büyük çaba sarf edeceğim” diyerek hocasına hazır olduğunu iletti.
Muhtemel 11'ler
Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet, Uğur, Ahmet, Walid, Can Kahveci, Doğai Olafur, Guido, El Kabir, Djalma
Beşiktaş: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Sosa, Gökhan, Quaresma, Olcay, Gomez.
Fanatik
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:17