Spor
  • 30.6.2010 12:09

SERCAN GÖNLÜNDEKİ ASLANI AÇIKLADI

REFİK FİDAN
BURSA

Transfer döneminin gözdesi olan ve birçok takımın listesinde bulunan golcü Sercan Yıldırım antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yıldız futbolcu şampiyonluğun kendilerini rehavete sokmadığını ancak bu yıl da başarıyı sürdürmek istediklerini belirterek, "Şampiyon takım gibi hareket etmeye başladık. Sadece geçtiğimiz senede kalmamalı. Sivasspor gibi olmak istemiyoruz. Her sene şampiyonluğa takım olmasını istiyoruz. Bu takım her şeyi hak ediyor. İnşallah başarıları sürdürürüz" diye konuştu.

'Şampiyonlar Ligi rüyalarına giriyor mu?' şeklindeki soruyu cevaplayan Sercan, "Açıkçası koşularda bile Ronaldo'nun reklamında geleceğini düşündüğü gibi, Şampiyonlar Ligi maçlarını düşünerek, neler yapabileceğimi düşünerek koşuyorum. Bu da beni hırslandırıyor. Çekilecek kuralar merak konusu. Takımda o heyecanı görebiliyorum. Takım içerisinde özellikle istenen bir takım yok ama Real Madrid ve Barcelona diyoruz. İnşallah Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederiz" diye kaydetti.

Hedeflerinin arasında Bursaspor'dan Avrupa'ya gitmek olduğunu belirten genç oyuncu, "Belki de Bursaspor'u hiç bırakmam. Ama eğer bir gün buradan gideceksem sadece Avrupa'ya gitmeyi istiyorum. Benim tek hedefim Bursaspor'dan Avrupa'ya gitmek" şeklinde konuştu.

Kendisi ile ilgili çıkan transfer dedikodularını da değerlendiren Sercan, "Benim de telefonlarla haberim oluyor. Haberlere bakmıyorum. Menajerime böyle bir durum olursa başkanımızla görüşmesini söyledim. Şu anda Bursaspor'un başarısına yoğunlaştım" dedi.

İyi çalıştıklarını belirten genç yetenek, "Hedeflerimiz var. İnşallah bu sezonda da hedeflerimiz arasında şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde de bir üst tura çıkabilmek var. Kadroya yeni katılan arkadaşlarımız da var. İnşallah onların da faydasını göreceğiz" dedi.

Bir basın mensubunun, 'Bu yıl kaç gol atmayı hedefliyorsun?' şeklindeki sorusunu ise Sercan, "Bu sezon gol hedefi koymayacağım. Rakam söylemeyeceğim. Onun altına düşünce tepki alabiliyoruz. Bu sene inşallah hedefim çok gol atmak ve takıma faydalı olabilmek" şeklinde cevapladı.

Yeni transferleri değerlendiren Sercan, "Insua bana faydası olacak bir futbolcu. İnşallah güzel işler yaparız. Vederson ise en iyi sol beklerden biri. İnşallah ikisi de fayda sağlar" dedi.

VEDERSON BUGÜN GELİYOR

Öte yandan Yeşil-beyazlı ekip sabah saat 07.30'da yaptığı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Vederson haricinde tüm futbolcular katıldı. Düz koşularla başlayan idman açma germe hareketleri ve ardından koşu ile son buldu. Yeşil-beyazlılar öğlen ve akşam saatlerinde yapacağı iki çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek. Gökçek Vederson'un ise bugün Bursa'ya geleceği öğrenildi.

SAĞLAM YARDIMCISINA 10 BİN EURO CEZA KESTİ

Sabah antrenmanında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yardımcısı İbrahim Bakır'a sabah kahvaltısında meyve sularını masaya koydurtmadığı için cezalandırma kararı aldı. Bu kararı futbolcularıyla paylaşan Sağlam, 'İbrahim hocanız kek ve meyve sularını unutmuş. Ceza verelim diyenler parmak kaldırsın' dedi. Bunun üzerine bazı futbolcuların parmağını kaldırmadığını gören Sağlam, "Kaldıranlar kamp kadrosuna girecek" demesi üzerine tüm futbolcular parmaklarını kaldırarak ceza verilmesini onayladı. Konuşmanın ardından Bakır'a 10 bin euro para cezası verildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:22

İLGİLİ HABERLER