Spor
  • 26.8.2009 03:29

SERCAN'IN KADERİ BUGÜN BELLİ OLUYOR...

Galatasaray'ın Sercan'a karşılık (4 milyon dolar+Nonda) önerisine Yeşil-Beyazlı kulübün vereceği yanıt merakla bekleniyor. Yıldız oyuncunun Sarı-Kırmızılı kulübe çok yakın olduğu öne sürüldü

Galatasaray'ın bir süredir ilgilendiği Sercan Yıldırım'ın akıbeti bugün belli oluyor. Daha önce bu oyuncu için Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı İbrahim Yazıcı'ya 4 milyon dolar ve Nonda'yı öneren Galatasaray'ın alacağı cevap merakla bekleniyor. İbrahim Yazıcı'nın dün yöneticilerle yaptığı görüşmede Sarı-Kırmızılı kulübün teklifini masaya yatırdığı gelen bilgiler arasında. UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Shakthtar Donetsk'e 3- 0 yenilerek tur ümitlerini mucizelere bırakan Sivasspor, dün Ukrayna'daki rövanşı da 2-0 kaybederek elendi. İki takımın da isteksiz başladığı maçta hakem 21'de hatalı bir penaltı kararı verdi. Atışı kullanan Jadson, Shakhtar'ı 1-0 öne geçirdi.

İKİ PENALTI DA SKANDAL!
İkinci yarıda da futbol kalitesi düşüktü... Evsahibi ekip ilk maçtaki skorun da etkisiyle rölanti bir oyun ortaya koyarken, Sivasspor da gol atabilecek görüntüden uzaktı. İtalyan hakem Trefoloni, 59'da ekibimizin aleyhine bir hatalı penaltı daha verdi. Adriano skoru 2-0 yaparken, Shakhtar gruplara kaldı.

EN CİDDİ TEKLİF G.SARAY'IN
Sercan'ın menajeri Metin Korkmaz şimdiye kadar en ciddi teklifi Galatasaray'ın yaptığını söyleyerek, "Fenerbahçe ve Beşiktaş bu futbolcu hakkında sadece bilgi almakla yetindi" dedi. Bu arada Sercan'ın transferinin gerçekleşmesi durumunda Bursaspor'a verilecek olan Nonda'nın takımdan kesinlikle ayrılmayı düşünmediği öğrenildi.

ASLAR DİNLENECEK
G.Saray'ın UEFA'da Tallinn'i 5-0 yenerek turun kapısını aralaması Rijkaard'ı revizyona itti. Turun garanti olduğunu düşünen Hollandalı hoca, Hakan, Ayhan, Baros, Keita, Kewell, Linderoth, Gökhan Zan, Uğur Uçar, Aykut ve Volkan gibi isimleri Estonya'ya götürmeyecek. Toplam 10 futbolcuyu İstanbul'da bırakacak olan Hollandalı hoca, Tallinn'e 17 kişilik kadroyla gitmeyi planlıyor.

BİZİ ASIL 2 AY SONRA GÖRÜN
Cimbom'un hocası Rijkaard, daha çok eksiklikleri olduğunu söyledi. Hollandalı hoca gerçek kimliklerine Ekim ayında kavuşacaklarını ifade ederek, "Henüz kafamdaki sistem oturmadı. Daha süratli ve pas oranı yüksek bir takım hedefliyorum. Taşların yerine oturması kolay değil. Bu süreçte alınan galibiyetler beni sevindiriyor. Ancak gerçek Galatasaray Ekim ayında sahneye çıkacak. Biraz daha beklemeliyiz" diye konuştu.

ARDA VE TOPAL İFTARA KATILDI
G.Saray'ın iki yıldızı Arda Turan ve Mehmet Topal, dün akşam Türk Böbrek Vakfı'nın iftar yemeğine katıldı. "Dürümcü Baba" daki iftarda iki oyuncunun yanı sıra gazeteci Hıncal Uluç da yeraldı. Yemekte aynı masada oturan Arda ile Saba Tümer'in samimi sohbetleri dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER