Gündem
  • 8.6.2024 12:30

Serdar Dursun bombası!

Fenerbahçe ile olan kiralık sözleşmesinin sona ermesinin yanı sıra bonservisinin bulunduğu Fatih Karagümrük'teki sözleşmesinin de sonuna gelen Serdar Dursun'a Süper Lig'den talip çıktı.

Ara transfer döneminde Fatih Karagümrük'ten eski kulübü Fenerbahçe'ye kiralık olarak giden Serdar Dursun'un yeni adresi merak konusu. Golcü oyuncu için Süper Lig ekibi devreye girmiş durumda.

SEZONU 9 GOLLE TAMAMLADI

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Fatih Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun, İstanbul ekibiyle çıktığı 22 Süper Lig maçında 3 gol atarken Türkiye Kupası'nda da çıktığı 2 maçta 3 gol atmayı başarmıştı.


Ara transfer döneminde eski takımı Fenerbahçe'ye dönen 32 yaşındaki oyuncu, ligde çıktığı 9 maçta 3 gol, 2 asistlik skor katkısı yaptı. Serdar Dursun toplamda sezonu 35 resmi maçta 9 gol, 2 asist ile tamamlamayı başardı.

YENİ ADRESİ MERAK EDİLİYOR

Serdar Dursun'un Fenerbahçe ile olan kiralık sözleşmesi sona erdi. Deneyimli oyuncunun bonservisinin bulunduğu Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi de tamamlanıyor. Bu nedenle serbest kalacak yıldız oyuncunun kariyerine nerede devam edeceği merak ediliyordu.

ADANA DEMİRSPOR PEŞİNDE!

Geride bıraktığımız sezona müthiş başlayan, Avrupa’da grupların kapısından dönen Adana Demirspor’da sonrasında küçülmeye gidilmiş, devre arasında pek çok yıldızla yollar ayrılmıştı. Mavi-Lacivertliler’de Murat Sancak başkanlık görevine geri dönerken, önümüzdeki yılın planlamasına start verildi. Hoca arayışlarını sürdüren ve yerli-yabancı pek çok isimle görüşen Güney ekibi, transferde de elini çabuk tutmak istiyor. Özellikle bonservis problemi bulunmayan oyuncuları bir an önce ikna etmeyi hedefleyen Adana Demirspor’da, Serdar Dursun gündemde.

Güncellenme Tarihi : 8.6.2024 12:34

İLGİLİ HABERLER