Spor
  • 21.9.2021 23:19

Sergen Yalçın'dan, Mario Balotelli'ye: Muhattabım değil!

Sergen Yalçın maçın ardından yaptığı açıklamada, "Balotelli direkt bana yaptı o hareketi, sarı kart gördü. ben ilk defa gördüm böye bir şeyi. Futbolcunun bir hocaya yapmaması gereken bir hareket. Benim muhattabım değil. Kendisiyle görüşmedim, temasım olmadı. Geçen sezon bize gelemedi diye mi yaptı? Kendisi adına üzücü, benlik durum yok. Kendi seviyesini belli etti" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor'a karşı 3-0'dan, 3-3'e gelen maçın ardından bir hayli üzgündü. Siyah-Beyazlılar'ın hocası geceyi 'talihsiz' olarak özetlerken, öğrencilerinin sahada daha net bir futbolla oynamaları gerektiğini söyledi. İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları...

'Telafisi olmayan bir maç değil'

"Geçen maç ve bu maç... Enteresan oyunlar oynuyoruz. Maalesef art arda goller yedik. Oyuncularım sahada daha net olmalıydı. Bu oyun ciddiye alınması gereken bir oyun, sert ve zor oyun. Bugün beceremedik, bu türk skorlar gelebilir sezon içerisinde. Maçtan dersler çıkarmamız lazIm. Oyunsal anlamda oyuncularla konuşmamız gerekecek. 2 puan kaybettik üzgünüz tabii ama telafisi olmayan bir maç değil. Ancak sonradan oyuna soktuğumuz oyunculardan hiç katkı alamadık. Bizim adımıza bu çok üzücü oldu."

Mario Balotelli'den Sergen Yalçın'a olay hareket! Sergen Yalçın maç sonu  cevap verdi

'Bize gelemedi diye mi yaptı?'

Sergen Yalçın maçın bitmesiyle sahanın karışmasını ve Mario Balotelli'nin gol sevincinde kendisine yaptığı hareketi de şu sözlerle anlattı:

"Maçın bitiş düdüğüyle hakeme 'Maç bitmişti neden oynattın?' dedim, o da sakatlıktan bahsetti. Bence bitmesi gerekiyordu. Balotelli'ye gelirsek; direkt bana yaptı, sarı kart gördü. ben ilk defa gördüm böye bir şeyi. Futbolcunun bir hocaya yapmaması gereken bir hareket. Benim muhattabım değil. Kendisiyle görüşmedim, temasım olmadı. Geçen sezon bize gelemedi diye mi yaptı? Kendisi adına üzücü, benlik durum yok. Kendi seviyesini belli etti."

Yalçın sakatlanan Ghezzal ve Larin'in durumlarının da yarın belli olacağını açıkladı. bilmiyorum, yarın belli olur. 3 günde 1 oynanan oyunlar bu durumlara sokuyor kulüpleri.

Güncellenme Tarihi : 21.9.2021 23:02

İLGİLİ HABERLER