Spor
  • 29.10.2022 00:45

Sergen Yalçın'dan Şenol Güneş isyanı!

Spor Toto Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael ile yollar ayrılmıştı. Bu sürecin ardından yeni hoca arayışalarına giren siyah beyazlılarda birçok isim gündeme gelirken, Şenol Güneş ile anlaşma sağlandı. Tüm bu gelişmelerle birlikte Kartal'ın gündemine gelen teknik direktör Sergen Yalçın'ın Şenol Güneş isyanı ortalığı kasıp kavurdu. İşte gündeme oturan o gerçek ve tüm detaylar...Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael ile yollar ayrılmıştı. Bu sürecin ardından yeni hoca arayışalarına giren siyah beyazlılarda birçok isim gündeme gelirken, Şenol Güneş ile anlaşma sağlandı. Tüm bu gelişmelerle birlikte Kartal'ın gündemine gelen teknik direktör Sergen Yalçın'ın Şenol Güneş isyanı ortalığı kasıp kavurdu. 

Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael ile yollar ayrıldı.

Bu sürecin ardından yeni hoca arayışalarına giren siyah beyazlılarda Şenol Güneş ve Sergen Yalçın gibi birçok isim gündeme gelmişti.

BAŞKAN ÇEBİ, ŞENOL GÜNEŞ'İ TERCİH ETTİ

Emre Kocadağ'ın Sergen Yalçın ile görüştüğünü belirten Kolot, "Ben Beşiktaşlıyım; bana göre Sergen Yalçın'la yarım kalan hikâye tamamlanmalıydı. Ama Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'i istedi. Zaten başkan ile Sergen Yalçın'la yıldızı bir türlü barışmadı. Sergen aslında göreve tekrar gelmeyi arzu ediyordu'' dedi.

"BEŞİKTAŞ, TFF'DEN HIZLI DAVRANDI"

Celal Kolot, Şenol Güneş'in A Milli Takım için de görüşmeler yaptığını iddia ederek şunları söyledi: "Şenol Güneş Beşiktaş ile anlaşmadan önce TFF, A Milli Takım için görüşmelerini sürdürüyordu. Normalde Güneş, A Milli Takım Teknik Direktörü olacaktı. Beşiktaş hızlı davrandı."

Beşiktaş'ın eski yöneticisi, Ahmet Nur Çebi'nin teknik direktör konusu ve etrafındaki 3 kişinin yanlış yönlendirmeleri dışında kulübü iyi yönettiğini söyledi.

İşte Kolot'un açıklamaları:

Ben başkana Valerien Ismael'in Beşiktaş'ı taşıyacak bir teknik direktör olmadığını söylemiştim. Kendisi bana yeni proje çerçevesinde Ismael'le çalışmak istediklerini söyledi.

SERGEN YALÇIN: BİZE OYUN OYNADILAR!

Radyospor'da canlı yayın konuğu olan Kolot, şöyle konuştu: ''Sergen'le görüşüldü; kendisine 'bekleyin' dendi. Ama haber vermediler. Sergen Yalçın, 'Bize oyun oynadılar. Bizimle görüşürken aslında Şenol Güneş'le anlaşmışlar' diyor."

 

Güncellenme Tarihi : 29.10.2022 00:50

İLGİLİ HABERLER