Asayiş
  • 11.3.2007 03:36

SERİ TECAVÜZCÜNÜN BABASI ŞOKA GİRDİ

100 çocuğa tecavüz ettiğini söyleyen zanlı Kamil Akşahin'in akciğer kanserli babası Hakverdi Akşahin aileyi alıp gitti.

İstanbul'da seri tecavüzden tutuklanan Kamil Akşahin'in babası Hakverdi Akşahin konuştu: "Artık kimsenin yüzüne bakamam. Ciğerimin bir kısmı alınmıştı. Duyunca bir paket sigara içtim. Ameliyat için gün almıştım. Olmayacağım. Yaşamanın anlamı kalmadı."

 Babası 'Kimsenin yüzüne bakamam' deyip taşındı Seri tecavüzcünün babası "Şerefim beş paralık oldu" diyerek, oğluna lanet yağdırdı. Baba; zanlının ağabeyi, karısı ve çocuklarını da alıp mahalleyi terk etti.

İstanbul-Gaziosmanpaşa'da 10 kız çocuğuna tecavüz ettiği DNA testiyle kesinlik kazanan ve son 4 yılda 100 kadar çocuğa tecavüz ettiğini söyleyen Kamil Akşahin'in babası Hakverdi Akşahin, SABAH'a konuştu.

Utancından fotoğraf çektirmeyi kabul etmeyen akciğer kanseri baba, kendi oğluna değil tecavüze uğrayan küçük çocuklara acıdığını söyleyerek gözyaşı döktü.

Baba Akşahin, oğlunun 2002 yılında vatani görevinden dönen oğlunu birkaç ay sonra kendi elleriyle evlendirdiğini anlatarak "Kamil, çok efendi, sessiz bir çocuktu. Onun böyle bir şey yapacağını asla düşünmezdim. Onu çok seven bir eşi ve iki yaşında bir kız çocuğu var. Küçük kız çocuklarına nasıl böyle bir şey yaptı aklım almıyor" dedi.

'ÖYLE ÇOCUĞUM YOK'

 Olanlara hâlâ inanamadığını belirten baba Hakverdi Akşahin şöyle devam etti: "Polisler bütün delilleri önüme koyunca inanmak zorunda kaldım. Bir bakanımızın çok yakın bir akrabası benim de arkadaşımdı. Onu arayarak bu olayın doğruluğunu araştırmasını rica ettim. Adliye ve karakolda olayı soruşturup olayın tamamen doğru olduğunu söyleyince yıkıldım. Artık benim onun gibi çocuğum yok. Aile şerefimizi beş paralık etti. Kimsenin yüzüne bakamayız."

Akciğerinin bir kısmının alındığını vurgulayan baba Akşahin, "Olayı duyduktan sonra bile bir paket sigara içtim. Tekrar ameliyat olmak için randevu almıştım. Ama yaşamamın bir anlamı kalmadı. Bu mahallede de artık yaşayamayız. O çocuklardan birinin ailesiyle karşılaşmamak için bu mahalleyi terk ediyoruz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:08

İLGİLİ HABERLER