Spor
  • 29.6.2009 14:53

SERVET : MARSİLYA'NIN HOCASI BENİ İSTİYOR AMA!..

Hollanda’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da, defansın önemli isimleri Servet Çetin ve Gökhan Zan bir basın toplantısı düzenledi.

Marsilya’ya transferi söz konusu olan Servet, Fransız takımında yönetimin değişmesinin transferin askıya alınmasına neden olduğunu söyledi.

Servet ve Gökhan Zan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“MARSİLYA’NIN HOCASI BENİ İSTİYOR AMA…”

Marsilya’da başkanın görevi bırakmasından dolayı biraz askıya alındı transfer. Önceki başkanın verdiği para oldukça yüksekti. Marsilya’nın hocası da beni istiyor ama yeni yönetim ne karar verir bilemiyorum. Olmazsa da Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusuyum, burada oynamaya devam edeceğim.

“RIJKAARD İLE TRANSFERİMİ KONUŞTUK”

Hocamız benle konuştu. Burada kalırsan senin gibi bir oyuncuyla çalışmak isterim dedi. Olursa olur, olmazsa da burada elimden gelen her türlü mücadeleyi veririm.

“GEÇEN SENE DEFANSTA YAŞANAN SIKINTILARI YAŞAMAYIZ”

Gökhan Zan ile birbirimizi iyi tanıyoruz. Oynamak için o da ben de elimizden geleni yapacağız ama diğer arkadaşlarımız da var. Kimin oynayacağına hoca karar verir. Geçen sene defansta yaşadığımız sıkıntıları bu sene yaşayacağımızı düşünmüyorum. Defans oyuncuları için birbirini tanımak çok önemli. Arkadaşının nerede, ne zaman hamle yapacağını biliyorsun çünkü. Kim daha iyi performans gösterirse o oynayacaktır. Takım için hayır 4’lü kimse o oynar umarım.

“SKIBBE VE RIJKAARD BİRBİRLERİNDEN ÇOK FARKLI”

Rijkaard’ın kariyeri belli. Bu bizler için de çok önemli. Futbolcularda bir güven var ve kendisi de çok sıcak bir insan. Şu ana kadarki çalışmalarda oldukça neşeli. Bilinçli çalışmalar yapıyoruz. Hocadan hocaya fark var. Biz bir hocanın çalışma sistemini eleştiremeyiz. Skibbe farklı bir çalışma yapıyordu, Rijkaar farklı çalışmalar yapıyor.

GÖKHAN ZAN: “BÜYÜK BİR CAMİADAN BİR BAŞKA BÜYÜK CAMİAYA GELDİM”

Galatasaray’ın yeni transferi Gökhan Zan ise “Gökhan’ın gitmesini istemiyordum” diyen eski hocası Mustafa Denizli’ye teşekkür ederken, yaşadığı sakatlıklarla ilgili ortaya atılan iddialara da yanıt verdi.

Gökhan Zan şunları söyledi

Ben Beşiktaş’a 6 yıl hizmet ettim. Büyük bir camiadan bir başka büyük bir camiaya geldim. Arkadaşlarım yarısını hemen hemen tanıyorum. Bundan sonra bütün tecrübem ve mücadelem Galatasaray için olacak. Elimden gelenin en iyisinin yapmaya çalışacağım.

“SAKATLIĞIMLA İLGİLİ YAZILANLAR DOĞRU DEĞİL”

Benim yaşadığım sakatlıklar ciddi sakatlıklar değil. Bir fedakarlık göstererek oynuyordum. O hafta oynamasan belki de sakatlanmayacaktım. Bu aslında profesyonellik değil ama ister istemez arkadaşlarınızı öyle bir durumda yalnız bırakmak istemiyorsunuz. Bu yazılanlar beni üzmüyor. Ben mücadelemi vermeye çalışıyorum. Yazılıp çizilenler doğru değil. Eski kulüp doktoruma gidip sorarsanız o söyleyecektir doğruları.

“MUSTAFA HOCAMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mustafa hocama teşekkür ediyorum. Onunla güzel günler yaşadık. Bundan sonra her şey geride kaldı. Büyük bir camiadayım. Burada şampiyonluk yaşamak, Türkiye Kupası’nı kazanmak ve özellikle UEFA’da başarılı olmak istiyorum. Bundan sonra her şey Galatasaray için!..

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:36

İLGİLİ HABERLER