Aksaray'da Afgan uyruklu kişi, aşık olduğu kızın başka birisiyle nişanlanacağını duyunca sevdiği kızı, ailesinden 2 kişi ile kızın nişanlanacağı kişiyi bıçakla yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, Ereğli Kapı Mahallesi 1652 Nolu Sokak'ta meydana gelen olayda Afgan uyruklu Z.S., yol kontrol ve trafik uygulaması yapan trafik polislerinin yanına gelerek bıçaklandığını söyleyip yardım istedi. Polis durumu diğer ekiplere bildirirken olay yerine giden ekipler Ahmet S.'nin Halime M., Reyhana M. (23), İkbal M. (36) ile Z.S.'yi (26) bıçaklanarak yaralandığını belirledi. Yaralılar ambulans ve özel araçlarla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılırken bıçaklama olayını gerçekleştiren Ahmet S. suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken yaralılardan Z.S. ile Rehyana M'nin (23) durumunun ağır olduğu öğrenildi. Afgan uyruklu Ahmet S.'nin sevdiği kız Halime M'yi ailesinin başka birisi ile nişanlayacağını öğrenmesi üzerine olayı gerçekleştirdiği, daha sonra sevdiği kızın nişanlanacağı Afgan uyruklu Z.S'nin evine giderek onu da bıçakla yaraladığı belirlendi.
Sevdiği kız başkası ile nişanlanınca dehşet saçtı!..

Hızlı Özet
“Afgan aşık, sevdiği kızı ve ailesini bıçakladı...”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Usulsüz vatandaşlık soruşturmasında 26 kişi cezaevine gönderildi
İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda, Türk vatandaşlığı için muvazaalı gayrimenkul satışları ile usulsüz işlemler yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 52 şüpheli, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.

Fon soruşturmasında 8 kişi daha tutuklandı
Fon soruşturmasında tutuklama dalgası büyüyor. Adliyeye sevk edilen 21 şüpheliden 8’i tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 11 şüphelinin işlemleri sürerken, soruşturmada tutuklananların sayısı 34’e yükseldi.

Fon soruşturmasında 1,8 milyar TL değerindeki jet ve yata el konuldu
İstanbul’daki fon soruşturmasında Muhammed Yarız ve Emre Tezmen’e ait 2 özel jet ile Pusula patronu Serdar Turhan’a ait 2026 model lüks yata el konuldu. El konulan araçların toplam piyasa değerinin yaklaşık 1 milyar 8 milyon TL olduğu değerlendiriliyor.

Silahla çatıştığı polislere el bombası atarken yakalandı
Özel harekat polisleri tarafından firari şahıs yakalanırken el bombası, bomba imha uzmanları tarafından etkisiz hale getirildi. Çevrede alınan önlemler ile özel harekat polislerinin nefes kesen operasyonu anbean kameraya yansıdı.