Asayiş
  • 16.6.2014 10:41

Sevgilisi dövdü, 15 gün yaşadı

İstanbul’da genç bir kadının ölümüyle sonuçlanan olay iddiaya göre şöyle gelişti; Maslak’ta birlikte kaldıkları evde zaman zaman sevgilisinin şiddetine maruz kalan Sevil Özden 19 Mayıs akşamı yaşanan olayda tartıştığı sevgilisinden yine dayak yedi.
Ancak bu seferki dayak diğerlerinden çok farklıydı. Feci şekilde dayak yiyen Sevil Özden, fenalaşınca korkuya kapılan sevgilisi tarafından Okmeydanı eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Hastaneye getirildiğinde vücudunun her yeri morluklarla dolu olan genç kadın yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Burada doktorlar ve hastane polisinin tüm ısrarlarına rağmen kendisine şiddeti uygulayan kişinin ismini vermedi. Polis genç kadını hastaneye getiren M.T.’yi gözaltına alıp ifadesini alınca gerçek ortaya çıktı.

Döveni söylemedi
İfadesinde Sevil Özden ile arkadaş olduğunu belirten M.T. tartışma sırasında sevgilisini dövdüğünü kabul edince de polis tarafından savcılığa sevk edildi. Savcı ise genç kadını komaya sokan adamı mahkemeye sevk etmeyerek serbest bıraktı. Ancak yoğun bakım ünitesinde 15 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Sevil Özden tedaviye cevap vermeyip iç organ kaybından hayatını kaybedince M.T. yeniden gözaltına alınıp mahkemeye sevk edildi. Ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Çağdaş Ulus / Vatan
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:09

İLGİLİ HABERLER