Yaşam
  • 30.4.2013 22:07

Sevgilisi tarafından ağzı burnu kırıldı!..

Erkek arkadaşı tarafından feci şekilde dövüldükten sonra burnu kırılan 25 yaşındaki İngiliz Rebecca Beattie, hastanede şaşkına döndü.
Burun kemiğinin düzeltilmesi ve nefes almasının kolaylaştırılması için hasteneden çıkartılan 5.500 sterlinlik ücret, sigorta şirketi tarafından reddedildi.NHS adındaki şirket bunun plastik cerrahi kapsamında olduğunu belirterek ödemeyi yapamayacağını belirtti.
Burnu dağılan ve nefes almakta zorlanan kadın, ameliyatın güzellik veya burun düzeltme olmadığını anlatmasına rağmen bir türlü sigorta şirketini ikna edemedi.
Bunun üzerine mahkemeye giderek sigorta şirketine dava açtı.
Aynı sigorta şirketi daha önce de göğüslerine silikon taktırarak 36DD yaptıran 22 yaşındaki Josie Cunningham'ın 4 bin 800 sterlinlik hastane masraflarını ödememişti.Mahkeme giden Josie Cunningham, parasını mahkeme kararıyla almıştı.İngiltere'de yaşayan 22 yaşındaki model Josie Cunningham göğüslerinin küçük olmasından dolayı strese girdiği gerekçesiyle silikon yaptırdı...NHS adındaki şirketten parayı söke söke alan Josie Cunningham, pek çok genç kıza da yol açtı

Bu arada genç kadını döven erkek arkadaşı Bradley Scot, 16 ay hapse mahkum oldu.
İŞTE SİGORTA ŞİRKETİNİN AZİZLİĞİNE UĞRAYAN O KADINLAR

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER