Asayiş
  • 23.7.2013 13:05

Sevgilisini pazarladığı adamı, öldürüp gömdü

Polis, gözaltına aldığı Arzuhan Ç.'nin cinayeti itiraf etmesinden sonra Gökhan A.'yı da yakaladı. Şüphelilerin gösterdiği yerde yapılan aramada Yalman'ın cesedine ulaşıldı.

Merkez Osmangazi İlçesi'nde telefon satan bir işyerinde çalışan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Yalman'dan ailesi on gündür haber alamayınca polise başvurdu. Yalman'ın otomobili geçen hafta Soğanlı Mahallesi'nde boş bir arazide terk edilmiş olarak bulundu. Cinayet şüphesi üzerine polis Yalman'ın cep telefonu ile en son konuştuğu Arzuhan Ç.'yi gözaltına aldı. Tehdit ve hakaret gibi 4 ayrı suçtan kaydı bulunan Arzuhan Ç.'yi sorgulayan polis, Mustafa Yalman'ın öldürüldüğünü ortaya çıkardı.

'SEVGİLİM BENİ SATIYORDU'

Verdiği ifadede sevgilisi olan Gökhan A.'nın para karşılığı kendisini erkeklere sattığını söyleyen Arzuhan Ç. şunları anlattı:

"Mustafa Yalman'da müşterilerimden biriydi. Olay günü birlikte olmamız için beni aradı. Gökhan, 'Bunda para vardır. Alalım' diyerek teklifi kabul etmemi sağladı. Olay günü Santral Garaj'a otomobili ile gelen Mustafa Yalman beni ve Gökhan'ı araca aldı. Ben önde, Gökhan arka koltukta oturuyordu. Şehirden ayrıldıktan sonra Gökhan bıçağı çıkartıp Mustafa Yalman'ı tehdit etti. Aracı yolun kenarına çekmesini istedi. Bu sırada onu bıçaklayarak öldürdü. Cebinde bulunan 300 TL'yi aldı. Sonra cesedi Avrancık köyü Yolunda boş bir araziye gömdük."

CESET BULUNDU

Polis Arzuhan Ç.'nin bu açıklamalarından sonra 4 ayrı suçtan kaydı bulunan Gökhan A.'yı da gözaltına aldı. Sanıkların yer göstermesi sonucu Avrancık Köy Yolu'nda yapılan aramada Yalman'ın toprağa gömülü cesedi bulundu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 13:16

İLGİLİ HABERLER