Yaşam
  • 27.7.2009 13:41

'SEVİŞME SAHNESİNDE OYNAYACAK KADIN YOK'

Başrolünü üstlendiği "Kolpaçino-Bir Şehir Efsanesi" adlı sinema filmi 29 Ekim'de vizyona girecek Aydemir Akbaş'la, Yeşilçam'ı ve sinemada cinselliği konuştuk. Erotik-komedi filmleriyle tanınan usta oyuncu yeni TV dizileriyle ilgili "Bizim filmler onun yanında masum kalır" dedi.

"Kolpaçino" adlı filme nasıl dahil oldunuz?
Dostluk adına kabul ettim. Şafak Sezer aradı "Ağabey sana ihtiyacım var" dedi. Zor durumda gördüm; "Gönder senaryoyu bakalım" dedim. Renkli bir kabadayı rolü vardı. Hoşuma gitti.

Zor bir oyuncu musunuz?
Çok kolay bir oyuncuyumdur. Sete herkesten önce giderim.

Şu an geldiğiniz yerden memnun musunuz?
Evet, memnunum. Zaten şimdi gazetecilik yapıyorum ve 10 senedir dizi senaryosu yazıyorum. Daha kimseye vermedim. Çünkü önce benim tatmin olmam lazım.

Yönetmenlik yaptınız mı?
Çaylak zamanımda 10 tane filmimin yönetmenliğini yaptım. Aslında çok isterim ama mekanik ve objektif sevmiyorum.

Seks filmleri furyasının aranan en gözde oyuncusuydunuz. Bunu neye bağlıyorsunuz?
Tipim müsaitti. Bir dönem sinema bitmişti. Sinemayı ayakta tutmak adına film çektik. Bizim filmlerimizde evvela tatlı seks başlamıştı ama bazı doyumsuz prodüktörler işi azıttı. Hatta Kültür Bakanı'na "Bunu yasaklayın. Bir şey yapın" dedim.

Yeni filmlerde ve dizilerdeki sevişme sahnelerini nasıl buluyorsunuz?
İsim vermeyeceğim ama bir Türk filmiydi ve ben sevişme sahnesinden utandım. Düşünün; ben bile utandım! Bizim filmler onun yanında masum kalır. Porno diyemem belki ama belden aşağıya kaçıyorlar. Bunlara gerek yok. O kadar güzel senaryolar var ki; filmde çıplaklığın, seksin promosyon amaçlı kullanılmasına gerek yok. Şimdi bakıyorum; hemen her filmde senaryo istesin istemesin, sevişme sahnesi koyuyorlar. Zaten Türkiye'de soyacağın güzel kadın yok.

Oyunculuklarını nasıl buluyorsunuz?
Türkiye'de bana göre oyuncu yok. Hele sevişme sahnesinde oynayacak kadın hiç yok.
Şimdiki "star" kavramını nasıl değerlendiriyorsunuz?
İnsanlar birden ne oldum delisi oluyorlar. Bu her yerde var. Paranın insanı bozmaması lazım. Yıllarca çok para kazandım ve yedim. Sonra da pişman oldum. Bu meslekte içkiye ve uyuşturucuya kurban gidene hem kızıyorum hem de acıyorum. Bir sanatçının içki ve uyuşturucu yüzünden mesleğinden olmasını aklım almıyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER