Asayiş
  • 29.10.2008 10:35

ŞEYTAN 'VUR' DEDİ, BEN DE VURDUM!

Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde görev yapan ve eşi tarafından öldürüldüğü iddia edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bilal Çiftçi, baba ocağı olan Mersin’in Tarsus ilçesinde toprağa verildi. Eşini öldürdüğü öne sürülen Fatma Çiftçi polisteki ifadesinde, "şeytan vur dedi ben d vurdum" dedi.
ÖLDÜRDÜĞÜNDEN HABERİ YOK!
Alınan bilgiye göre, beyninde tümör olduğu saptanan astsubay Bilal Çiftçi’nin eşi Nilay Çiftçi, yaklaşık bir ay süren tedavinin ardından taburcu edildi. Çift, önce Bilal Çiftçi’nin Tarsus’ta oturan ailesinin yanına, ardından Nilay Çiftçi’nin Şanlıurfa’daki ailesine gitti. 2 gün önce eşine öleceğini söyleyen Nilay Çiftçi’yle tartışan Bilal Çiftçi, "Beni vur kurtulayım" dedi. Bu sözlerin ardından Nilay Çiftçi, eşini beylik tabancasıyla kalbine bir el ateş ederek öldürdü. Nilay Çiftçi’nin polisteki ifadesinde şeytanın kendisine vur dediği için eşini öldürdüğünü söyledi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Nilay Çiftçi’nin astsubay eşini öldürdüğünden de haberinin olmadığı öğrenildi.
Eşi tarafından öldürülen Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bilal Çiftçi, baba ve annesinin ikamet ettiği Tarsus’a getirildi. Cenaze ilk olarak anne ve babanın oturduğu 100. Yıl Sitesi Gülüm Apartmanı getirildi. Buradan alınan cenaze Ulu camiinde yapılan törenin ardından göz yaşları arasında Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
Astsubay Çiftçi’nin 8 aylık Yasin Mete Ahsen ve 3 yaşında Esen Anem adlı 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:52

İLGİLİ HABERLER