
SHEVCHENKO, 3 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK
MİLANO - Milan'ın Bologna ile oynadığı lig maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan Ukraynalı yıldız Andrei Shevchenko'nun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
2004 Yılı Avrupa'nın en iyi futbolcusu seçilen Shevchenko, Bologna maçında Alessandro Gamberini ile girdiği ikili mücadelede sakatlanmıştı. Kulüp doktoru tarafından bugün kontrol edilen Shevchenko'nun antrenmanlara başlamadan önce 2 hafta süreyle dinlenmesi gerektiği bildirildi.
Shevchenko, Milan'ın oynayacağı 3 lig maçının yanısıra Ukrayna'nın 9 Şubat'ta Arnavutluk ile oynayacağı Dünya Kupası eleme maçında da forma giyemeyecek. Shevchenko, Milan'ın 23 Şubat tarihinde Manchester United ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi eleme turu ilk maçında sahada hazır olacak.