Yaşam
  • 16.1.2010 13:14

ŞİKAYETE BAK!.. "ALDIĞIM ŞİŞME KADIN BAKİRE ÇIKMADI"

Tüketici Mahkemeleri, adeta vatandaşın Marko Paşası! Kimisi şişme kadının bakire çıkmamasını şikayet ediyor, kimisi çöpçatan şirketini!

Öyle ilginç başvurular var ki!

Tüketicilerin haklarını araması için kurulan Tüketici Mahkemeleri, kandırıldığını düşünen vatandaşların, kapısını çaldıkları ilk merci. Ancak buralara öyle ilginç şikayetler geliyor ki, insanın şaşırmaması mümkün değil. İşte size Çankaya Kaymakamlığı’nın Tüketici Hakem Heyeti’ne gelen sıra dışı başvurulardan bazı örnekler... İsmi gizli tutulan emekli bir memur, seks malzemeleri satan bir mağazaya gitmiş ve şişme kadın almış! Bir süre sonra da büyük bir hayal kırıklığı ile heyete başvurarak parasının iade edilmesini istemiş. Gerekçesi ise şişme kadının bakire çıkmaması!

Hiç bikini güneşte giyilir mi!

BİR üniversite öğrencisi ise cinsel organını büyütmek için internet üzerinden hap satın almış. Hapı yutmuş ama hiçbir değişiklik yok! Heyete başvuran üniversiteli genç de parasını geri istiyor. Bir çöpçatanlık firmasına 600 lira kaptıran bir başka genç de, heyetin kapısını çalmış! 6 aydır beklediğini ancak hala evlenemediğini öne süren genç, ’Paramı geri alın’ diyor. Bir kadın ise aldığı bikinin 2 yıkamadan sonra solması üzerine heyete başvurmuş. Heyet firmayı aramış. Ancak firmadan gelen cevap inanılmaz: "Bikiniyi güneşte giydiği için solmuştur. Tamamen kullanıcı hatası!"

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:07

İLGİLİ HABERLER