Spor
  • 21.2.2012 11:36

Şike davasının 6. duruşması başladı

MURAT HOROZ-YUSUF MELİKOĞLU İSTANBUL (İHA) - Hafta başı Çağlayan Adliyesi'nde devam eden şike davasının 6'ıncı duruşmasına bugün devam ediliyor.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanığın yargılandığı futbolda şike davasına devam ediliyor.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek duruşma öncesi Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu tutuklu sanıklar Metris Cezaevi'nden Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na getirildi. Cezaevi ring aracına polis ve jandarma araçları ile bir ambulans da eskortluk yaptı. Davanın bugün görülecek 6. duruşmasında sanık savunmalarına devam edilecek. Aziz Yıldırım'dan önce savunma yapacak olan 4 kişinin savunmalarının bugün tamamlanması halinde ise Yıldırım'ın savunmasına geçilecek.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 20:00

İLGİLİ HABERLER