Spor
  • 30.3.2012 16:01

Şike duruşmasında ağlatan dakikalar!..

Bugün devam edilen şike duruşmasında sanıkların savunması devam ederken, İlhan Ekşioğlu'nun kızının sözleri mahkeme salonunda duygusal bir hava estirdi.

İSTANBUL (İHA) - Şike davasında İlhan Ekşioğlu'nun ek savunmasını tamamlamasının ardından kızının "Baba seni çok seviyorum" sözleri, duruşma salonundaki bazı sanık ve yakınlarını ağlattı.
Duruşmanın öğleden sonra görülen oturumunda Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı tutuklu sanık İlhan Ekşioğlu ek savunmasını yaptı. Tutuklandığı günden bu yana ailesi için endişelendiği söyleyen Ekşioğlu, "Her akşam saat 17.00'da evde olan bir baba olarak ve ailem tek başına tüm zorluklarla baş başa kaldığı için endişeliyim. Oğlum her mahkeme akşamı soruyor, kızım da büyük bir insan gibi kardeşlerine anlatmaya çalışıyor. Üzüntüsünü belli etmemeye çalışıyor ama daha fazla dayanamayacaklarını görüyorum" diye
konuştu.
Tutukluğunun sadece kendisini değil tüm ailesini yıprattığını ifade eden Ekşioğlu, "Kendi adıma çok acı çekiyorum. Yattığım sürenin 3 katını yatmış gibi hissediyorum. Çocuklarıma sarılmak gökyüzüne sınırsız bakmak istiyorum. 32 metrekare avlumuz var, onun müsaade ettiği kadar bakabiliyoruz. Her mahkeme akşamı kızımın umutsuzlukla buradan çıkmasına dayanamıyorum. Her karara saygı duyacağım. Oğlumun söylediği gibi eve kazanan olarak gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Babasının savunmasını tamamlamasının ardından Tuana Ekşioğlu'nun, "Baba seni çok seviyorum" diye seslenmesi mahkeme salonunda duygulu anlar yaşanmasına yol açtı. Bazı sanık ve sanık yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.
Öte yandan davanın öğleden sonraki oturumunu izlemek üzere Fenerbahçe Spor Kulübü Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve spor yazarı Rıdvan Dilmen Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:12

İLGİLİ HABERLER