Asayiş
  • 27.3.2023 20:01

Silivri'deki 6 ölümlü dehşet kaza anı

TEM Otoyolu'nda katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var! Kazanın görüntüleri ortaya çıktı..

Son dakika haberi: TEM Otoyolu'nun Silivri bölgesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Zincirleme kaza sonrası yol trafiğe kapandı. Çok sayıda yaralı olduğu bilgisi paylaşılırken, ambulanslar olay yerine istikametine sevk edildi. İstanbul Valiliği Silivri'deki kazada 6 kişinin öldüğü 3 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Silivri TEM Otoyolu'nda İstanbul istikameti Silivri Gazitepe Mahallesi mevkiinde sürüş hakimiyetini kaybeden ve karşı şeride geçen bir TIR, iki otomobile çarptı. Meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı. Kaza sonrası olay yerine itfaiye ve çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Valiliği Silivri'deki kazada 6 kişinin öldüğü 3 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada Bugün saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu'nda İstanbul istikameti Silivri Gazitepe Mahallesi mevkiinde sürüş hakimiyetini kaybeden ve karşı şeride geçen bir TIR, 2 hususi araca çarpmıştır. Meydana gelen kazada 6 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiş, 3 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralılar hastanede tedavi altına alınmıştır.

Kaza mahalline ivedilikle jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edilmiş olup, her iki istikamette trafik tek şeritten sağlanmaktadır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri yer aldı.

 

Güncellenme Tarihi : 27.3.2023 20:44

İLGİLİ HABERLER