Gündem
  • 12.1.2015 10:30

Sinan Çetin'den FLAŞ Osmanlı çıkışı

Ünlü yönetmen Sinan Çetin, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada Türkiye adının Osmanlı olarak devam etmesini istediğini vurguladı.

Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programının bu haftaki konuğu ünlü yönetmen Sinan Çetin'di. "Adımızın Osmanlı olarak devam etmesini de çok isterdim" diyen Sinan Çetin, şu açıklamalarda bulundu:

"ADIMIZIN OSMANLI OLARAK DEVAM ETMESİNİ İSTERDİM"
"Türkiye'de Ermenilerin, Rumların, gayri müslimlerin bütün insanların, herkesin büyük bir zenginlikle birlikte yaşamasını çok isterdim. Ve adımızın Osmanlı olarak devam etmesini de çok isterdim. Bir yanlışlık varTürkiye Cumhuriyeti adını koyanların, bizim bir kısmını Türk. Peki öbürleri, yani kendilerini Türk olarak kabul etmek isteyenleri dışlamak gibi ortada çok net bir yanlış var. Bugün en önemli sorunumuz Kürt sorunu. Kendini Türk olarak kabul etmek istemeyen 25 milyon insan var. Bir yanlışlık yok mu? Osmanlı en azından bunu kapsamış. Osmanlı biz büyük bir devletiz demiş. Yahudilerde olabilir, Rumlar da olabilir demiş. Bu müthiş bir servet. Bu gerici bir konuşma değil. Ben geriye dönen nostaljik bir tip değilim. Bu ülkenin kurulmaısında bir yanlışlık var..."

SOSYAL DEVLET

Sosyal devlet,  sosyalizmin kapitalizmin içine ajan olarak girmesidir.

MUHALEFET O KADAR KARANLIK Kİ...

Ben Ak Parti hayranı değilim. Ama ben Ak Parti'ye yapılan muhalefetten ötürü tiksiniyorum. Sadece karşı tarafa baktığımda o kadar karanlık ki bu tarafta ki aydınlığı tercih ediyorum. "

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:57

İLGİLİ HABERLER