Spor
  • 28.6.2008 15:15

SİNAN ENGİN, GÖKHAN ZAN'A RESTİ ÇEKTİ...

Beşiktaş ile olan sözleşmesi geçtiğimiz sezonun ardından sona eren, ancak maddi konularda anlaşma sağlanamadığı için Siyah Beyazlı kulüp ile henüz yeni bir mukavele imzalamayan Gökhan Zan geleceğini kendisi belirleyecek. Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Beşiktaş'ın son teklifini yaptığı milli oyuncu, Siyah-Beyazlı kulübün şartlarını kabul etmezse büyük bir olasılıkla İngiltere'ye transfer olacak. Gökhan'ın menajeri Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından milli oyuncuya İngiltere Premier Lig takımlarınıdan 6 kulübün görüşme talebinde bulunduğunu belirtirken, önümüzdeki hafta içinde Beşiktaş ile görüşmesi beklenen Gökhan'ın kendisine teklif edilen ücreti kabul etmesi durumunda ise Siyah-Beyazlı formayı giymeye devam edeceğini söyledi.

Beşiktaş menajeri Sinan Engin ise Gökhan Zan ile son görüşmeyi şampiyona öncesi yaptıklarını söylerken, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Biz Gökhan Zan ile yaptığımız son görüşmemizde anlaşma şartlarımızı kendisine sunmuştuk. Avrupa Şampiyonasında bu teklifi düşüneceğini ve turnuva sonrası kararını vereceğini belirtmişti. Biz de futbolcumuzdan haber bekliyoruz. Eğer Beşiktaş'da kalmak istiyorsa gelip bizle bir kez daha görüşmesi lazım. Biz ona görüşme talebinde bulnmayacağız. Gökhan kararını verip Beşiktaş ile görüşmek isterse bu futbolcu ile ilgili kesin kararımızı bu son görüşmenin ardından açıklarız".

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER