Şirin Payzın Kavala için Türkiye'ye sert tepki göstermeyen ülkelere öfkelendi

2 dk okuma
Şirin Payzın Kavala için Türkiye'ye sert tepki göstermeyen ülkelere öfkelendi

Hızlı Özet

Almanya Dışişleri Bakanı Roth Baerbock kararı "kişisel intikam" diye nitelendirerek haddi iyice aşarak Kavala'nın derhal serbest bırakılmasını beklediklerini açıkladı.






Şirin Payzın'dan küstah çıkış! Haddini bil edepsiz



Halk TV sunucusu Şirin Payzın, AB'nin Osman Kavala'nın hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs suçundan müebbet hapse mahkum edilmesine tepkisini hafif bularak "Lafla olmaz. Tepki gösterebiliyorsan kaynağına göstereceksin" dedi.



Osman Kavala Gezi Parkı davasında "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmaya teşebbüs" suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Aralarında Ayşe Mücella Yapıcı'nın bulunduğu 7 tutuksuz sanığın ise aynı suçtan 18'er yıl hapis cezasına çarptırılmalarına karar verildi.



Almanya Dışişleri Bakanı Roth Baerbock kararı "kişisel intikam" diye nitelendirerek haddi iyice aşarak Kavala'nın derhal serbest bırakılmasını beklediklerini açıkladı.



Sosyal medya hesabından Alman Deutsche Welle'in haberini alıntılayan Payzın şu ifadeleri kullandı: "Hadi oradan .. Koştura koştura yine Ankara’ya gelip Ukrayna için sıraya dizildiniz.. Sert tepki lafla olmaz.. Bu karar 5 yargıcın kararı değil ..Tepki gösterebiliyorsan kaynağına göstereceksin."



KAYNAK: HABER7




Yazar: Arzu Erdoğral





İSRÂİL'İN AVUKATI BİR TÜRK (?) YAZAR: ŞİRİN PAYZIN




 Bu ülke ne gazeteciler gördü…



Ama böylesini hiç görmedi…




Türkiye ile İsrail arasında bir kriz yaşanıyor, büyükelçinin zâtında, millete hakaret ediliyor, diplomatik nezaketsizliğin daniskasına imza atılıyor, hanımefendi İsrail’in avukatı kesiliyor.



CNN Türk spikeri Şirin Payzın’dan bahsediyorum…



Sözüm ona kendisi deneyimli diplomasi muhabiri…



“360º” derece adlı birde program yapıyor…



Ancak olaylara bakışında 30 derece bile zor dönebiliyor…



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl Davos'ta sergilediği tavrın nezaketsizlik olduğunu ve Tel Aviv Büyükelçisine yapılan hareketle de buna cevap verildiğini söyleyen Payzın’a göre, Peres ılımlı ve Türkiye’yi seven bir politikacıymış…



Payzın’ın bu sözlerine açıklık getirişi de bir önceki açıklamalarından daha beter. ( “Sen nezaketsizlik yaparsan, küfredersen senden daha fazla nezaketsiz, daha fazla küfreden, daha fazla bağıran her zaman biri çıkar. Güvercini ezersen şahinle karşı karşıya kalıyorsun.” )



Payzın’ın diplomasi anlayışı da aynı İsrail’e benziyor!






Bu haber 1593 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kılıçdaroğlu ilk kurultay tarihini verdi.. Yeni delegelerle yapacağız
Gündem

Kılıçdaroğlu ilk kurultay tarihini verdi.. Yeni delegelerle yapacağız

Mahkemenin verdiği mutlak butlan kararıyla CHP Genel Başkanlığı görevine geri dönen Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay için ilk kez tarih verdi. Sözcü Tv canlı yayınında Kılıçdaroğlu, partinin olağanüstü değil, olağan kurultay sürecine gideceğini açıkladı.

Habervitrini13462 Görüntüleme
Kılıçdaroğlu : Genel Merkezin Belediye başkanından para istemesi rüşvettir
Gündem

Kılıçdaroğlu : Genel Merkezin Belediye başkanından para istemesi rüşvettir

"Bu adam diyor ki 'Ben sana şu saatte şurada rüşvet verdim' diyor. Telefonlar uyuşuyor, her şey uyuşuyor neden takip edilmiyor? Bir parti belediyeden para isteyemez. Para alınıyorsa bu rüşvettir" diye konuştu.

Habervitrini11737 Görüntüleme
Trafikte uyuyan İstanbullu için Erdoğan'dan net mesaj: Bu eziyeti bitireceğiz
Gündem

Trafikte uyuyan İstanbullu için Erdoğan'dan net mesaj: Bu eziyeti bitireceğiz

İstanbul'da trafik yoğunluğundan bunalan birçok çalışan, saatlerce yolda kalmamak için gün doğmadan evden çıkıyor. İş yerlerine yakın noktalara erken ulaşan sürücüler, mesai başlayana kadar araçlarında uyuyarak dinlenmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu tabloyu Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde gündeme taşıdı.

Habervitrini11476 Görüntüleme
Karadeniz kıyısında İHA gizemi! 5 gün içinde ikinci kez bulundu!
Gündem

Karadeniz kıyısında İHA gizemi! 5 gün içinde ikinci kez bulundu!

Bartın'ın Amasra ilçesinde sahile vuran insansız hava aracı güvenlik ekiplerini harekete geçirdi. Son 5 gün içinde kıyıda bulunan ikinci İHA'nın inceleme için Ankara'ya gönderildiği öğrenildi.

Habervitrini14440 Görüntüleme