Asayiş
  • 2.4.2024 14:30

Şişli'de gece kulübü yandı.. 15 ölü 7 yaralı

Şişli'de yangın faciası! 15 kişi öldü, 7'si ağır 8 kişi yaralandı
İstanbul Şişli'de 16 katlı bir binada çıkan yangında, 15 kişi hayatını kaybetti, 7'si ağır 8 kişi yaralandı. Vali Gül yaptığı açıklamada, " Yaralanan ve ölenler tadilatta çalışan kişiler. Gece kulübünün 1987'de aldığı ruhsat var, 2018'de ruhsat yenilenmiş" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Gayrettepede 16 katlı binada yangın faciası: 7 kişi hayatını kaybetti

Olay Beşiktaş Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan Masquerade adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu.
İstanbul Valiliği, Gayrettepe'de bir eğlence merkezinde çıkan yangında 15 kişinin hayatını kaybettiğini,7 kişinin de ağır yaralandığını bildirdi.

Olay Şişli Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 14 katlı binanın en alt katında bulunan Masquerade adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu.

Gayrettepede 16 katlı binada yangın faciası: 7 kişi hayatını kaybetti

Patlamanın ardından gece kulübünde yangın çıktı. Yangının büyümesiyle kulüpte ve bina dumanla doldu. O sırada kulüpte ve binada bulunanlar içeride mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. 

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Valiliği yangına dair şu açıklamayı paylaştı:

02.04.2024 günü saat 12.47’de Beşiktaş ilçesi Gayrettepe Mahallesi Gündoğdu Sokakta bulunan 16 katlı binanın -1  ve -2. katında faaliyet gösteren eğlence merkezinde yangın çıkmıştır. Alınan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilmiştir. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetmiş, 7 kişi de ağır yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

Güncellenme Tarihi : 2.4.2024 20:02

İLGİLİ HABERLER