Spor
  • 31.10.2012 21:36

Skibbe hangi oyuncularından dert yandı

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, şans verdiği bazı oyuncuların bu şansını iyi değerlendiremediklerini söyledi. Skibbe, Spor Toto 2. Lig'de yer alan rakiplere karşı oynamanın zor olduğunu, Yeni Malatyaspor maçının da zor geçtiğini belirterek, “Karşılaşmanın ilk yarısı oynanan oyundan çok mutsuz oldum. Alt liglerde ki takımların maçları zor oluyor. Bu liglerde de kaliteli takımlar var. Tokatspor, Akhisar Belediyespor'u eledi kupadan. Yeni Malatyaspor'da liglerinde Tokatspor'u yenmişti. Bu liglerdeki takımlarda kaliteli. Bunu kanıtladılar. Şans verdiğim bazı futbolcular bu şansı iyi değerlendiremedi. İlk yarıdaki mutsuzluğum sadece takımın iyi şanslar oluşturmadığı için değil, istek olmayışından” dedi.
İkinci yarıda 2 değişiklik yaptıklarını ifade eden Skibbe, “Bu değişiklikler takıma hareketlilik getirdi. Bu değiştirdiğim oyuncular biraz daha tecrübeli oyunculardı. İkinci yarıda daha çok pozisyon bulduk. Daha çok oyuncu değiştirmek isterdim ancak bu şansımız yoktu. Hücumlarda bir çok hata yaptık” diye konuştu.

YENİ MALATYASPOR CEPHESİ
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç ise Kardemir Karabüskpor'da daha önce oyuncu ve teknik adam olarak çalıştığını ve kendisi için duygusal bir maç olduğunu belirtti. Karabük'e futbol oynamak için geldiklerini vurgulayan Kılıç, “Maça iyi başladık, oyunun kontrolü çoğunlukla bizdeydi. Maçta son vuruşları iyi yapamadık. Kupada bir hedefimiz yoktu ancak bu maçı kazanmak istiyorduk. Pozisyon zenginliği de bizdeydi. Uzaktan vurulan bir top gol oldu. Golden sonrada maçı çevirecek pozisyonlar bulduk ancak olmadı” diye konuştu.
Karabükspor’un tek golünü kaydeden Ahmet İlhan Özek de bu tür karşılaşmaların zorlu geçtiğini söyleyerek, önlerinde ligde oynayacakları Kayserispor maçına odaklandıklarını belirtti.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:33

İLGİLİ HABERLER