Spor
  • 12.9.2008 01:42

SKİBBE'DEN FATİH TERİM HAREKATI!..

Alman çalıştırıcı, önümüzdeki 20 gün içinde oynanacak 5 maçı firesiz kapatıp hem ligde hem de UEFA'da başarılı olmak ve olası bir Fatih Terim operasyonu öncesinde elini güçlendirmek istiyor.
G.Saray, Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken Michael Skibbe hem takımı hem de kendisi için çıkış noktası arıyor. Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından kötü futbolla gelen Kayserispor beraberliğiyle eleştiri oklarını üzerine çeken Skibbe, 20 günlük dönem içinde oynanacak 5 maçta fire vermeme düşüncesinde. Antalyaspor ile başlayacak maratonu deplasmandaki Bellinzona ve Kocaeli, sonrasında da Sami Yen'deki Konya ve Bellinzona rövanş maçı ile noktalayacak olan Skibbe'nin kaderi de bir anlamda bu karşılaşmalarda çizilecek.
FİRE VERİRSE İŞİ ZOR
Sarı-Kırmızılı camianın, yönetimin Fatih Terim'i tam yetkili sportif direktörlüğe getirme düşüncesine tam destek vermesi nedeniyle Skibbe bu maçları firesiz geçip elini güçlendirmek istiyor. Antalyaspor maçı öncesinde daha önce sağ kanatta görev alan Barış, Uğur, Linderoth gibi oyuncuların sakatlıklarının sürmesi Skibbe'nin önündeki en büyük handikap. Ermenistan maçında sakatlanan Hakan’ın yerini Volkan ile doldurmayı planlayan Skibbe, yarın ilk 11'de Hasan Şaş, Lincoln ve Ümit’e şans verme amacında.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:19

İLGİLİ HABERLER