Spor
  • 31.5.2016 12:52

Sneijder gidiyor, Boateng geliyor

Gelecek sezon Avrupa'da mücadele etmeyecek olan ve UEFA'nın uyguladığı mali kriterler doğrultusunda bir kadro kurmaya hazırlanan Galatasaray için İtalya'dan transfer iddiası geldi.

'SNEIJDER ÇİN'E GİDECEK'

Çizme basınında yer alan haberlere göre maliyeti yüksek oyuncularını elden çıkarmayı planlayan Galatasaray'ın bu doğrultuda Wesley Sneijder'a Çin'den gelen 'bol sıfırlı' transfer teklifine 'evet' diyecek. Devre arasında da Sneijder'e ilgisi olan Çinkulüplerinin oyuncusunun bonservisindeki 20 milyon Euroluk serbest kalma maddesini kullanabileceği belirtildi.

GÜNÜN TRANSFER HABERLERİ (31 MAYIS 2016)

MENAJERİ DOĞRULAMIŞTI

Devre arası transfer döneminde adı Çin'in Jiangsu Suning takımı ile anılan Sneijder'in menajeri Guido Albers, "Çin'den Sneijder'a teklifler olduğunu duyuyorum. Ancak o Türkiye'de mutlu." ifadelerini kullanmıştı.

SNEIJDER'İN YERİNE BOATENG

Öte yandan İtalyanlar, Sneijder'in yerine Kevin Prince-Boateng'in Galatasaray'a transfer olacağını yazdı. AC Milan'la olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Boateng'in Galatasaray ve MLS ekiplerinden gelen teklifleri değerlendirdiğini iddia edildi.

Güncellenme Tarihi : 31.5.2016 12:53

İLGİLİ HABERLER