Spor
  • 26.6.2014 12:45

Sneijder maratoncu oldu

Hollanda’nın yenilenen oyun sisteminin Sneijder’in rolünü de değiştirdiği belirtilerek, “Eski oyun kurucu birden maratoncu oldu” ifadesi kullanıldı

Deneyimli oyuncu için ülkesinden büyük övgü geldi. Portakallar’ın Louis Van Gaal eşliğinde değişen oyun sistemine ve yeni sistemin Sneijder’in de oyununu değiştirdiğine dikkat çekilerek, “Eski oyun kurucu şimdi maratoncu oldu” yorumu yapıldı.

Avustralya ve Şili maçlarının en çok koşan ismi olduğu belirtilen Sneijder’in şu ana geride kalan üç maçta toplam 30 kilometrenin üzerinde koşu mesafesi kat ettiğine dikkat çekildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan sarı-kırmızılı oyuncu, “Sisteme göre koşmam gerekiyor. Ben de zaten bu yüzden turnuvaya çok fit bir şekilde gelmek zorundaydım. Şu an oyunun yüzde 70’inde topa sahip olmuyoruz. Ancak bunu çok da umursamıyorum. Önemli olan maçları kazanmamız. Sürekli hücum yapıp elenmektense böylesi daha iyi” dedi.

Spreyden şikayetçi
Öte yandan Wesley Sneijder hakemlerin kullandığı spreyden şikayet etti. Hollandalı yıldız, “Topun önüne bir çizgi çekiyorlar. Bu bilinç altında konulan bir engel hissi uyandırıyor” diye konuştu.

 

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:52

İLGİLİ HABERLER