
Sneijder : 'Türkler şu an rüyada'
Galatasaray'ın Hollandalı yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'den Türk futbolu ve İstanbul'daki hayatına dair ilginç açıklamalar geldi.
Hollandalı gazetecilerin Türk taraftarların fanatizmi hakkında sorduğu sorulara Sneijder, "Harika bir deneyim. Pazar günün ülkenin orta kısımlarında yer alan bir şehirde oynadık. Daha az bir taraftar beklenebilirdi ancak binlerce kişi meşalelerle bizi bekliyordu." sözlerini kullandı.
İstanbul'daki hayatından da bahseden Sneijder, "İstanbul'daki evimize yerleştik. Her şeyimiz hazırdı ve düzenlenmişti. Kendimi orada iyi hissediyorum. Yemek yemek için dışarıya çıktığımda hayranlarımın yoğun ilgisi oluyor ancak bu beni sadece gururlandırıyor" şeklinde konuştu.
Hollandalı yıldız oyuncu Türkiye Ligi'nin kalitesine de vurgu yapmayı ihmal etmedi. Türkiye'nin iki takımla Avrupa'da son sekize kaldığına dikkat çeken Sneijder, "Türkiye'de şu andaki durum rüya gibi Bu durum size bir şeyler anlatabilir. Schalke 04'ü eledik. Hem de bir hafta önce Borussia Dortmund'u yenmişlerdi." dedi.
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:04