Gündem
  • 25.4.2022 13:45

Şok!.. Kılıçdaroğlu hapisteki FETÖ'cü askerleri ziyaret etmek için izin istedi

FETÖ'cü askeri öğrencileri cezaevinde ziyaret etmek için izin istedi! İzin verilince vazgeçti...

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminde aktif rol alan askeri öğrencileri cezaevinde ziyaret etmek istedi. Adalet Bakanlığı, Kılıçdaroğlu'nun başvurusuna olumlu yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, beklemediği şekilde izin verilmesi üzerine kararını değiştirdi ve ziyaretten vazgeçti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında aktif şekilde rol aldıkları için tutuklanan FETÖ'cü askeri öğrencileri ziyaret etmek istedi. Adalet Bakanlığı'ndan izin talep eden Kılıçdaroğlu'na onay verildi. Ancak, Kılıçdaroğlu ziyaret kararından vazgeçti.

FETÖ'CÜLERLE GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında aktif rol oynadığı belirlenen askeri öğrencileri cezaevinde ziyaret etmek için Bakanlığa başvurdu.

İZİN VERİLİNCE VAZGEÇTİ

Bakanlık tarafından onaylanan ziyaretin tepki alacağını düşünen Kılıçdaroğlu'nun ziyaretten vazgeçtiği öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE DARBE GİRİŞİMİNDE YER ALAN HAVA HARP OKULU ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLAMIŞTI

Daha önce darbe girişimi sırasında yer alan Hava Harp Okulu öğrencilerinin aileleri CHP'nin TBMM'deki grup toplantısına katılmış ve Kılıçdaroğlu da cezaevindeki o öğrencileri ziyaret edeceği sözünü vermişti.

Cezaevindeki askeri öğrencileri ziyaret etmek istediğini belirten CHP'liler, Bakanlığa bu durumu iletti. Bakanlık, ziyaret için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne dilekçe verilmesi gerektiğini bildirdi. Fakat Kılıçdaroğlu'nun, bakanlığın ziyarete izin verileceğini bildirmesinin ardından bu ziyaretten vazgeçtiği öğrenildi.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.4.2022 13:01

İLGİLİ HABERLER