Asayiş
  • 13.10.2005 00:01

SOKAK KAVGASI KANLI BİTTİ: 5 YARALI...

HABİP DEMİRCİ
ADIYAMAN - Adıyaman Atatürk Bulvarı Kız Meslek Lisesi yanında bulunan bir işyerinde çıkan kavgada 5 kişi hastanelik olurken, taraflar bu defa hastanede kavga etti.


Edinilen bilgiye göre, Kadir S. daha önce aralarında husumet bulunan Mahmut G.'nin işyerine Ramazar S., İsmail S. ve Cemal A. ile birlikte geldi. Ağız münakaşasıyla başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

 Kavgada dayısı Mahmut G.'nin kafasının kırıldığını gören ve aynı işyerinde bulunan Abdurrahman G. de kavgaya karıştı. Çıkan taşlı sopalı kavgada, Abdurrahman G., Mahmut G. ve Kadir S. yaralanarak çevredeki vatandaşlar ve polis tarafından Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Abdurrahman G., Mahmut G.'nin durumlarının iyi olduğu, Kadir S.'nin ise hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.


Diğer taraftan, kavga eden taraftar Adıyaman Devlet Hastanesi'nde karşı karşıya gelince ortam bir anda gerildi. Hastane önünde bir birine giren tarafları ayırmak isteyen polisler zor anlar yaşadı. Hastane önündeki kavgada kullanılan sopalar polis tarafından alındı.


Çıkan olayların ardından Çevre yolunda biraraya gelen her iki taraf arasında bir kavga daha yaşandı. Çıkan kavgada Mahmut S. ile Mehmet S. sopa ve bıçakla çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.
Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:55

İLGİLİ HABERLER