Sokak ortasında böyle çatıştılar

2 dk okuma
Sokak ortasında böyle çatıştılar

Hızlı Özet

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmanın zanlıları yakalandı. Olay anı MOBESE kameralarına yansıdı.






Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmanın zanlıları yakalandı. Olay anı MOBESE kameralarına yansıdı.



Olay, Çayırova ilçesi Emek Mahallesi 1’inci Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 7 Mayıs’ta G.A., Y.S., G.A. ve M.A’nın içinde bulunduğu otomobilden, Bosna Caddesi üzerinde G.Ç., Y.F., M.Y. ile Aşkın Mantarcı’ya ateş açıldı. Şahısların da araç içerisinde bulunanlara karşılık vermesi üzerine silahlı çatışma çıktı. Yaşanan çatışma sonucunda Aşkın Mantarcı olay yerinde hayatını kaybetti. Olaya karışan diğer şüpheli Y.F. ayağından yaralandı. Olayı gerçekleştiren şüphelilerden O.A., Y.S. , G.A. ve M.A. kayıplara karıştı. Olaya karışan diğer şüpheliler G.Ç., Y.F. ve M.Y. polis ekiplerinin çalışması sonucunda yakalanarak çıkarılmış oldukları adli makamlarca serbest kaldı.



Olayı derinlemesine araştıran Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu dedektifleri O.A. ve Y.S. isimli şahısları İzmit’te, diğer şüpheliler G.A. ve M.A. isimli şahısları Çayırova ilçesinde düzenlenen operasyonla yakaladı. Şüphelilerin olayda kullanmış oldukları 2 adet otomatik tüfek ile 2 adet 9 mm çaplı tabanca Çayırova ilçesinde boş arazide çalılıklar arasına gizlenmiş bir şekilde bulundu.



Yapılan tahkikatta şüpheli O.A. ile maktul Aşkın Mataracı arasında geçmişe dayalı husumet bulunduğu, O.A.’ya kardeşi G.A. ile arkadaşları Y.S. ve M.A.’nın yardım ettiği iddia edildi. Şüpheli O.A. , Y.S. , G.A. ve M.A. isimli şahıslar bugün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Kandıra T 2 kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.



Olayın MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde yol kenarında yürüyen gruba bir otomobilden ateş edilmesi ve daha sonra sokak ortasında yaşanan silahlı çatışma yer alıyor.



Mehmet Oğuzhan Altun




Bu haber 1011 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fon soruşturmasında 2 isim gözaltına alındı
Asayiş

Fon soruşturmasında 2 isim gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında, Muhammed Yarız'ın İsviçre hesabına para gönderen Selim Dağbaşı ve Hamza Kablan gözaltına alındı.

Habervitrini13809 Görüntüleme
Binlerce kişinin vatandaşlığı iptal edildi! Büyük oyun deşifre oldu!
Asayiş

Binlerce kişinin vatandaşlığı iptal edildi! Büyük oyun deşifre oldu!

İçişleri Bakanlığı, usulsüz vatandaşlık soruşturmasına dair detayları paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada “1.413 yatırımcı ve aile fertleriyle birlikte 6.134 kişinin vatandaşlık kazanma kararı iptal edilmiş veya geri alınmıştır” denildi. Bakanlık 7 kişinin vatandaşlığının ise millî güvenlik ve kamu düzeni bakımından sakınca bulunması nedeniyle geri alındığını belirtti.

Habervitrini12078 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi oyuncuları da ifade verecek
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi oyuncuları da ifade verecek

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu Sedat Savtak ile “Ömer Baba” karakterine hayat veren oyuncu Emin Olcay’ın da ifade vereceği öğrenildi.

Habervitrini11250 Görüntüleme
6 avukatlık ofisi ile 20 şirkette eş zamanlı operasyon
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

6 avukatlık ofisi ile 20 şirkette eş zamanlı operasyon

Adalet Bakanı Akın Gürlek, vatandaşların kişisel verilerini ele geçirenlere yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, 6 avukatlık ofisi ile 20 şirkette eş zamanlı arama ve gözaltı işlemleri başlatıldığını bildirdi. | Anadolu Ajansı

Habervitrini14660 Görüntüleme