
Sokak ortasında satırlı dehşet
Edinilen bilgiye göre, Eski Kırklareli Caddesi’nde bulunan bir kıraathanede oturan 3 kişi, bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Bir anda büyüyen kavgada bir kişi yanında getirdiği satırla Mustafa Y.(34)'yi başından yaraladı.
Kavgaya tanık olan çevredeki vatandaşlar ise, sandalye ve masalarla saldırgana müdahale ederek kavgayı ayırmaya çalıştı. Polisin olay yerine gelmesi ile birlikte kavga kontrol altına alındı.
Arabayla Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mustafa Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavgada satır kullanan kişi ise polisler tarafından emniyete götürülürken "Namus davası bu, gırtlağını keseceğim senin" diye bağırdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
UĞUR PİRPOR
KIRKLARELİ
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:14