Asayiş
  • 24.1.2023 14:07

Sokakta tartıştığı solist arkadaşını başından vurdu

Bursa'da bir eğlence mekanında çalışan 41 yaşındaki Nurten İnan, sabaha karşı iş çıkışı yanına gelen İzzet A. ile sokakta tartıştı. Öfkelenen İzzet A, belinden çıkardığı tabancayla Nurten İnan'ı kızının gözü önünde başından vurup kaçtı.Bursa'nın Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir eğlence mekanında çalışan Nurten İnan, saat 02:00 sıralarında işten çıkıp yürüyerek evine gitmeye başladı.

Sokakta tartıştığı solist arkadaşını tabancayla başından vurdu

Aynı mekandan çıkarak Nurten İnan'ı takip eden İzzet A. kendisiyle konuşmak istemeyen Nurten İnan'ı evinin önüne kadar takip etti. İkili arasında başlayan tartışmada İzzet A, belinden çıkardığı tabancayla Nurten İnan'ı başından vurdu.O sırada tartışma seslerini duyan kadının 17 yaşındaki kızı da evin önündeydi.Silah seslerini duyan komşuları durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi.Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sokakta tartıştığı solist arkadaşını tabancayla başından vurdu

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Solist Nurcan İnan kafasından vuruldu! Tetiği çeken caninin ifadesi pes dedirtti!

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık görevlileri ağır yaralı kadına olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırdı.Kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, Polis, olay yerinden araçla kaçan şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Sokakta tartıştığı solist arkadaşını tabancayla başından vurdu

Olay yerinde inceleme başlatan polis ekipleri, İzzet A.'yı Yıldırım ilçesinde yakaladı. İzzet A.'nın emniyetteki ifadesinde, "Yaklaşık 8 aydır ilişkimiz vardı. Kıskançlık yüzünden yaptım" dediği belirtildi.
Annesinin vurulduğu anlara tanık olan Nurcan İnan'ın kızı Yağmur'un ise şüpheli için, "Evimize gelip gidiyordu ama annem yüz vermiyordu" dediği ifade edildi.

Solist Nurcan İnan kafasından vuruldu! Tetiği çeken caninin ifadesi pes dedirtti!

ACILI BABA KONUŞTU
Nurcan İnan'ın babası Orhan İnan, kızının 3 yıl önce eşinden ayrıldığını söyledi. Şüphelinin, evlilik teklifini kabul etmediği için kızını sürekli rahatsız ettiğini belirten İnan, "Orhaneli'de yaşıyoruz. Olay dün akşam olmuş. Marketten çıkıp eve giderken, kıza yapışıyor.

Solist Nurcan İnan kafasından vuruldu! Tetiği çeken caninin ifadesi pes dedirtti!

Kız da itiraz ediyor. Silahı çekmiş buna. Kafasından vuruyor. Ayaklarına sıkıyor. Torunum o sırada yanındaydı. Bana haber verdiler, ben geldim. Hastanede buldum bunları.Daha önceden de böyle takıntıları vardı. Psikopat bu adam. Madde kullanıyor. Rahatsızlık veriyormuş, hep rahatsız ediyormuş. Kapıya geliyormuş, zile basıyormuş.Kızım yaklaşık 3 sene önce eşinden boşanmıştı. Bu adam, çalıştığı yerde kızımı dinlemeye gidiyormuş. Kızımla evlenmek istiyordu.Kızım da istemiyordu. Daha önceden de kızım bana rahatsız ettiğini söylemişti. Polise başvurusu olmadı" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2023 18:02

İLGİLİ HABERLER