Edinilen bilgilere göre olay, Sultangazi 75. Yıl Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki İstiklal İlkokulu civarında meydana geldi. Oyların çalındığını iddia eden yasa dış sol örgüt yandaşları, Cumhuriyet Caddesi'nde toplanarak oy sayım işleminin yapıldığı İstiklal İlkokulu'nu taş yağmuruna tuttu. Hızını alamayan grup, okulun karşısında bulanan 75. Yıl Mahallesi Muhtarlık binasını da ateşe verdi. Yaşanan olaylar nedeniyle okula çok sayıda polis sevk edildi. Özel harekat polisleri ve Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) da hazır bekletildi. Yanan muhtarlık binası TOMA'dan sıkılan su yardımıyla söndürüldü.
Öte yandan, oy sayımının yapıldığı okuldan çıkan bazı kişilerin oyların çalındığı iddiasıyla polisi hedef aldıkları görüldü. Okuldan çıkanlarla polis arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı.
Solcu örgüt muhtarlık binasını yaktı

Hızlı Özet
“Sultangazi'de yasadışı sol örgüt yandaşları, seçimin yapıldığı okulu taş yağmuruna tuttu. Grup, muhtarlık binasını da ateşe verdi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Arif Ahmet Denizolgun'un ölümünün gizli tanığı ortaya çıktı.. Beni de zehirlerler
"Arif Ahmet Denizolgun'un ölümündeki sır perdesi aralanmaya çalışılıyor. Denizolgun'un ölümüyle ilgili temel şüphe şu: Denizolgun, cemaat içerisindeki birtakım hırsların kurbanı olmuş olabilir mi? Yani Alihan Kuriş ve beraberindeki isimler tarafından planlı bir şekilde öldürülmüş olabilir mi?

Husilerin balistik füze üretiminde yapay zeka kullandığı iddiaları: Füze düştü
İddialara göre, füze sistemlerinin güdüm mekanizmalarının kodlanması, otopilot yazılımlarının yapılandırılması ve uçuş simülasyonlarının gerçekleştirilmesi gibi kritik süreçlerde mühendisler yerine Claude yapay zekasından yararlanıldı.

Hastalara cinsel içerikli film izletilen hastaneden açıklama
Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde çekilen ve sosyal medyada tepki toplayan görüntülere ilişkin hastane yönetiminden açıklama geldi. Yönetim, görüntülerin spermiyogram tetkiki kapsamında numune verme odasında hastalara izletildiğini doğrulayarak alanın hasta mahremiyetine uygun düzenlendiğini belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığı için iki ismi önerdi, şartını açıkladı
Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşan genel seçimlerde muhalefetin ortak bir aday etrafında buluşması gerektiğini söyledi. CHP’nin ittifak görüşmelerinde lokomotif rol üstlenmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın adaylık ihtimaline ilişkin dikkat çeken şartlarını açıkladı.