'SON 10 GÜN BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ!..'
Çalımbay, menajer-kaptan Tayfur Havutçu ile birlikte Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, son günlerde yoğun bir gündem oluştuğunu ifade ederek, “Son 10 gün bana çok şey öğretti. Antrenörlük hayatım için de çok şey öğretti. Bana bundan sonrası için de faydası oldu.” dedi.
F.Bahçe maçından sonra, gerçek olmayan haberlerin yapıldığını ileri süren Çalımbay, “Hiç olmayan haberler yazıldı. Yönetim her zaman arkamızda olduğunu söyledi; ama farklı şeyler yazıldı. Biz yönetimle kenetlendik. Abarttığınız kadar olaylar yok. Sadece iyi bir galibiyete ihtiyacımız var. Önce Ankaraspor, sonra da Malmö’yü geçerek bu durumu atlatacağız.” diye konuştu.
Çalımbay, Malmö ile oynanacak rövanş maçında kötü bir sonuç alması durumunda kendisinin nasıl bir tavır alacağı sorusuna şöyle cevap verdi: “Bana şimdi böyle soru sormayın. Bu, takıma zarar veriyor. Daha ilk Malmö maçından önce istifa edip etmeyeceğim soruluyor. Mağlup olunca bir çok antrenör ismi yazılıyor. Malmö rövanş maçı oynandıktan sonra istediğinizi sorun.”
Menajer-kaptan Tayfur Havutçu ise Rıza Çalımbay ile hiçbir sorun yaşamadıklarını belirtti. Tayfur, daha 10 gün önce Beşiktaş’ın ligin en iyi takımı olarak gösterildiğini hatırlatarak, “Ama 3 şanssız yenilgiden sonra her şey tersine döndü. Bazı yazarlar eski futbolcuların hocaya karşı olduklarını söyledi. Dava açtık. Eski futbolcular olarak, en az oynayan biziz; ama en büyük destekçisi de biziz.” şeklinde konuştu.
/Zaman
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:03