Spor
  • 30.7.2008 02:15

SON TEKLİFİ VEREN ASLAN YANIT BEKLİYOR...

Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, Alman kulübüne Kiessling için son teklifi ilettiklerini söylerken birkaç gündür süren pazarlıklar sonunda iki tarafın da anlaşmaya yaklaştığı öğrenildi.
Galatasaray, Kiessling'in transferinde sona iyice yaklaştı. Sarı-Kırmızılı takımın hocası Michael Skibbe'nin ısrarla istediği Bayer Leverkusen'in santrforu Kiessling için son teklifi yaptığı ve cevap beklediği öğrenildi. 2 gündür kaldığı Almanya'dan İstanbul'a dönen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in golcü futbolcunun bonservisi için Bayer Leverkusen'li yöneticilerle kıran kırana bir pazarlık yaptığı belirtildi.
SON TEKLİF 6 MİLYON EURO
Bayer Leverkusen'li yöneticilerin golcü futbolcu için önce 8 milyon eurodan kapı açtıkları öğrenilirken Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in 5 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği öne sürüldü. Alman kulübünün daha sonra yapılan ikincipazarlıklar sonrası 7 milyon euroya indiği ancak Üstünel'in Adnan Polat'la görüştükten sonra son olarak 6 milyon euro teklifinde bulunduğu gelen bilgiler arasında.
OLIVEIRA YEDEKTE
Kiessling için Leverkusen'den gelecek cevabı bekleyen yönetim bir yandan da her türlü ihtimali düşünerek Zaragoza'da oynayan Oliveira defterini henüz kapatmadı. Kiessling olmadığı takdirde Oliveira'nın kiralanması da gündeme gelecek.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:29

İLGİLİ HABERLER