Asayiş
  • 28.4.2006 00:37

SON YEMEĞİ KATİLİ ISMARLADI

Kayseri'deki veznedar cinayeti çözüldü. Katil, öldürmeden önce yemek ısmarladığı kurbanın arkadaşı çıktı
PTT veznedarı Yusuf Pıtırcı'yı öldürdükten sonra kasadaki 16 bin YTL'yi çalan Celal Y. (48), paranın izi takip edilerek ele geçirildi. Baş dağıtıcı olarak çalışırken PTT'den atılan katil zanlısının verdiği bilgiye göre, cinayet şöyle işlendi: Celal Y, olay günü öğle tatilinde veznedar Pıtırcı'yı ziyarete ederek, yemek ısmarlama teklifinde bulundu.

TAŞLA BAYILTIP, BIÇAKLADI
İKİ arkadaş, gittikleri lokantada yemek yedikten sonra ayrıldı. Celal Y, mesai bitimine yakın tekrar Pıtırcı'nın yanına geldi. Mesai bitip, PTT şubesi boşalınca yanında getirdiği taşla kafasına vurarak veznedarı bayılttı. Ardından bıçağını çekip, göğüs kısmına 6 kez saplayarak öldürdü ve kasada biriken 16 bin YTL'lik hasılatı alarak kaçtı.

PARAYI SEVGİLİSİYLE YEDİ
KATİL zanlısı çaldığı parayla bir otomobil ve cep telefonu aldı. Bu araçla Ankara'ya giderek, paranın kalanını birlikte yaşadığı B.U. ve kızkardeşi Z.U. ile harcadı. B.U. ve Z.U. ile Kayseri'ye dönüşünde ise parayı takip eden polisi kendini beklerken buldu. Çıkarıldığı mahkemede cinayeti itiraf eden Celal Y. tutuklandı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:37

İLGİLİ HABERLER