Spor
  • 4.10.2008 16:21

SONG İKİNCİ KAPTAN OLUYOR

TRABZONSPOR'da Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın Al Sadd kulübüne satışından gelecek olan bonservis bedelini transfere yatırmayı planlayan Yönetim Kurulu, teknik direktör Ersun Yanal'ın önümüzdeki bir ay içerisinde sunacağı detaylı raporu bekliyor.
Tecrübeli teknik adamın özellikle orta sahanın sağına ve soluna birer takviye isteyeceği, transfer bütçesine göre bir tane de sağbek oyuncu alınmasını talep edebileceği belirtildi. Sezon öncesi takıma Brezilyalı futbolcu transfer edilmesini isteyen Yanal'ın, devre arasında da bu isteğini yenileyebileceği iddia edildi. Yanal'ın sezon başında İnternacional takımından transferi bir türlü gerçekleşmeyen Alex Meschini'nin transferini yeniden gündeme getirmesi bekleniyor.
SONG KADEME ATLAYACAK
Bordo mavili takımda Yattara'nın takımdan resmen ayrılışının ardından Gineli futbolcudan boşalacak olan ikinci kaptanlık görevine tecrübeli futbolcu Song'un getirilmesi bekleniyor. Bu konuda kaptan Hüseyin'le de görüş alışverişinde bulunacak olan Yanal'ın, sezon başında üçüncü kaptanlık görevini alan Song'a, bu konuda da çok güvendiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon takımda ikinci kaptanlık görevini yürüten kaleci Tolga'nın ise, Yattara'nın takımdan ayrılmasının ardından üçüncü kaptanlık görevine dönmesi bekleniyor.
GENÇLERİN ŞANSSIZLIĞI
Trabzonspor'da takımın zirve yarışı içerisinde oluşu nedeniyle kadroyu bozmaya pek yanaşmayan teknik direktör Ersun Yanal, bugüne kadar hiç forma şansı vermediği genç futbolcular Buğra, Abdülaziz, Fatih ve Ergin Keleş'in morallerini yüksek tutmaya çalışıyor. 4 genç isimle yaptığı görüşmelerde, onlara her an hazır olmaları için telkinde bulunan Yanal'ın ilerleyen haftalarda, takımın ligde rahatlamasıyla birlikte bu futbolculara da forma vermesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:45

İLGİLİ HABERLER