Asayiş
  • 22.5.2024 14:22

Sosyal medyada tanıştığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti, tutuklandı

Bursa'da 42 yaşındaki Ahmet Bayraktar, sosyal medya üzerinden tanıştığı 12 yasındaki kız çocuğu S.Ö'yü evine davet etti. Çocuğu yatak odasına götüren ve cinsel istismarda bulunan Bayraktar tutuklandı.

Nilüfer ilçesinde eşi ile birlikte yaşayan 42 yaşındaki Ahmet Bayraktar, sosyal medya üzerinden yaşını 20 yaş küçük gösterip tanıştığı 12 yaşındaki S.Ö ile bir süre sohbet etti. Kendisinin bekar olduğunu ve evde annesiyle birlikte yaşadığını söyleyen Bayraktar, kız çocuğunu evine davet etti. Eve gelen S.Ö'yü kısa süre sonra yatak odasına götüren Ahmet Bayraktar, kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu.

ABLASI ŞÜPHELENDİ

Eve boynunda morlukta gelen S.Ö'yü gören ablası durumdan şüphelendi. Ablası tarafından sıkıştırılan S.Ö, yaşadıklarını anlattı. Emniyete gidip şikayetçi oldu.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

S.Ö'nün şikayeti üzerine gözaltına alınan Ahmet Bayraktar verdiği ifadede, S.Ö'nün yaşının büyük olduğunu tahmin ettiğini söyledi. Yaşını 19 olarak bildiğini söyleyen Ahmet Bayraktar çıkarıldığı mahkemede, "Yaşı küçük kıza cinsel istismar" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 22.5.2024 14:24

İLGİLİ HABERLER