Spor
  • 30.3.2013 11:39

Sow'a İngiltere'den dev talip!..

Moussa Sow’a Liverpool’dan sonra bir İngiliz kulübü daha talip oldu. 

Bu sezon sarı-lacivertli takımda gösterdiği performans ile Avrupalı kulüplerin transfer listesine adını yazdıran golcü futbolcuya Liverpool’dan sonra Tottenham da kancayı taktı. Geçtiğimiz yıl Fransa’nın Lille Takımı’ndan 10 milyon euroluk bonservis bedeliyle satın alınan 28 yaşındaki futbolcu için İngiliz kulübünün 20 milyon euroyu gözden çıkardığı ileri sürüldü.

LİSTESİ KABARIK

İngiliz basınında yer alan habere gore, Tottenham yönetimi transfer listesine Cissokho, Ashley Williams, Moussa Sow ve Tom Ince gibi isimleri aldı. Sow’un “Günün birinde Premier Lig’de oynamak istediğimi herkes biliyor. F.Bahçe’de mutluyum ve ayrılmayı düşünmüyorum. Ancak kulübümle anlaşma sağlanırsa İngiltere’de oynamaktan mutluluk duyarum” sözlerine yer veren İngiliz basını, Tottenham’ın Fenerbahçe’ye resmi teklif yapacağını vurguladı.

YORUM YAPMIYOR

Sarı-lacivertli yönetim ise Moussa Sow’u bırakmayı şimdilik düşünmüyor. Başkan Aziz Yıldırım yakın çevresine “Uzun bir aradan sonra böylesine istikrarlı bir oyuncuya sahip olduk. Lig ve Avrupa’da önemli hedeflerimiz var. Takımı bozmaya niyetimiz yok. Daha da güçleneceğiz” yorumunu yapıyor. İngiliz kulüplerinin yanı sıra Katar’dan da talipleri bulunan Sow, transferiyle ilgili herhangi bir yorum yapmıyor ve sadece ‘Kulübüm bilir’ diyor.

İrfan YiRMiBEŞ / AMK


 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:44

İLGİLİ HABERLER