Soylu: 14 Mayıs akşamı ABD’li, Avrupalı bütün liderler sıraya girecek

••1 dk okuma
Soylu: 14 Mayıs akşamı ABD’li, Avrupalı bütün liderler sıraya girecek

Hızlı Özet

“'Tayyip Erdoğan gibi büyük bir fırsatları vardı. Yazıklar olsun onlara' derler. Böyle bir anlayışla karşı karşıya kalmayalım. Hem birlik içerisinde hem beraberlik içerisinde olalım. Hep birbirimize destek olalım yardım alalım.”






İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ile birlikte Yüreğir’de esnafla buluştu. Bir dizi programlar için Adana’ya gelen Bakan Soylu, Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Adana 103’üncü İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Bakan Soylu, burada Adana teşkilatı ile bir araya geldi.



Toplantıda konuşan Bakan Soylu, "Herkesten daha çok birlik içinde olmalıyız. 'Şunun buyu vardı bunun şuyu vardı' dersek, yüzyıl sonra gelecek nesil bize dua etmez. 'Tayyip Erdoğan gibi büyük bir fırsatları vardı. Yazıklar olsun onlara' derler. Böyle bir anlayışla karşı karşıya kalmayalım. Hem birlik içerisinde hem beraberlik içerisinde olalım. Hep birbirimize destek olalım yardım alalım. 14 Mayıs'ta ne olacağını biliyor musunuz? Allah'ın izniyle 14 Mayıs akşamı seçim sonuçları açıklandığında göreceksiniz, o ABD'nin, Avrupa'nın bütün liderleri sıraya girecek. 'Recep Tayyip Erdoğan'la konuşabilir miyiz? Tebrik edebilir miyiz?' diyecekler" dedi.



Bakan Soylu'nun Yüreğir ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa ediyor, hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. İnşallah milletimizin desteğiyle yeni eserleri ülkemize kazandırmaya, yeni başarıların altına imza atmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.



 




Bu haber 536 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pezeşkiyan yalanladı: Hamaney ile 7 saat kesintisiz görüştük
Gündem

Pezeşkiyan yalanladı: Hamaney ile 7 saat kesintisiz görüştük

İran dini lideri Mücteba Hamaney’in savaşın ilk günlerinde ağır yaralandığı ve saldırıya uğrayan bir hastanenin enkazından çıkarıldığı iddia edilmişti. Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ise bu iddiaları reddederek Hamaney’in "tıbbi açıdan tamamen sağlıklı" olduğunu açıkladı. Pezeşkiyan, Hamaney’le son görüşmesinin 7 saatten fazla sürdüğünü de söyledi.

Habervitrini10266 Görüntüleme
İstanbul’da sağanak yağış etkisini gösterdi
Gündem

İstanbul’da sağanak yağış etkisini gösterdi

İstanbul’da AKOM’un uyarılarının ardından bazı bölgelerde sağanak etkili oldu. Yağış nedeniyle cadde ve yollarda su birikintileri oluşurken, bazı iş yerleri ve evleri su bastı.

Habervitrini14394 Görüntüleme
Türkiye'den Mescid-i Aksa'ya düzenlenen baskına tepki: Lanetliyoruz
Gündem

Türkiye'den Mescid-i Aksa'ya düzenlenen baskına tepki: Lanetliyoruz

İşgal altındaki Doğu Kudüs’te 1143 İsraillinin İsrail polisinin koruması altında Mescid-i Aksa’ya girmesine Türkiye’den peş peşe tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı baskını kınarken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Harem-i Şerif’in tarihi statüsünü hedef alan eylemlerin kabul edilemez olduğunu belirterek İsrail’e "derhal son verin" çağrısında bulundu. Bir tepki de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran'dan geldi.

Habervitrini14575 Görüntüleme
"Terörsüz Türkiye" sürecinde gözler yarına çevrildi: İkinci toplantı yapılacak
Gündem

"Terörsüz Türkiye" sürecinde gözler yarına çevrildi: İkinci toplantı yapılacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Terörsüz Türkiye sürecinde hükümet nezdinde bir kurul teşkil ettirildi. Yarın sabah ikinci toplantımızı yapacağız" dedi.

Habervitrini13809 Görüntüleme