'SÖZ KAZANACAĞIZ!..'
ZİRVE yarışını büyük ölçüde etkileyecek Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesi her iki takım da galibiyete odaklanırken, başkanlar futbolcularından galibiyet sözü aldılar. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, dün Ümraniye Tesisleri’ne giderek kamptaki oyunculara başarı dileyip moral verdi. "Sizden Beşiktaş’a yakışır bir oyun bekliyorum" diyen Demirören, şöyle devam etti: "Maçın sonucu ne olursa olsun öncelikle iyi futbol ve centilmence bir oyun bekliyorum. Taraftarımızın desteği ile sahadan galip ayrılmalıyız."
Futbolcular adına söz alan takım kaptanı Delgado, "Başkanım size söz veriyoruz, kazanacağız. Tek düşüncemiz bu sezon iki kupayı müzemize götürmek. Hem ligde, hem de Fortis Türkiye Kupası’nda şampiyon olacağız" diye konuştu.
Biz de güçlüyüz
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada, "Taraflı-tarafsız Trabzonspor’u seven herkes bu maç öncesi takımın yanında yer alıyor. Bu bizim gücümüzü kat kat artırıyor. İstanbul’dan galibiyetle dönmek en büyük amacımız. Bu kolay olmayacak ama üstesinden gelebilecek bir takımız" diye konuştu.
Trabzonspor’un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, Beşiktaş maçının zor geçeceğini ancak kazanacak güce sahip olduklarını söyledi. Gökhan, "Beşiktaş güçlü bir kadroya sahip. Ancak biz de güçlü bir ekibiz ve ikinci yarıda iyi bir performans sergiliyoruz. Bulunduğumuz konumun hakkını vermek için İstanbul’a kazanmaya gidiyoruz. Bu maçtan sonra taraftarlarımızı güldürmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. (Hürriyet)