Medya
  • 5.6.2023 14:35

Spiker Ece Üner CHP'lilerin tatil resmini görünce çileden çıktı

Muhalif Ece Üner, CHP'lilerin yaptığını görünce çıldırdı! Erdoğan üzerinden mesaj verdi...
Muhalefet partilerinden birçok ismin seçim mağlubiyetinin ardından tatile çıkması, yandaşlarını bile rahatsız etti. Muhalif sunucu Ece Üner, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu duruma tepki göstererek Başkan Erdoğan üzerinden mesaj verdi.

 

CHP TATİLE ÇIKTI

CHP'nin yaşadığı seçim hezimetine tepkiler sürerken Kemal Kılıçdaroğlu "Mücadeleye devam edeceğiz. Buradayız" mesajıyla koltuktan kalkmayacağının sinyalini verdi. Kılıçdaroğlu'nun vurdumduymaz tavrını Cumhuriyet Halk Partili isimler de benimsedi.

MAHMUT TANAL DENİZ KENARINDAN POZ VERDİ

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal gibi isimler seçim yenilgisinin etkileri sürerken kendilerini tatile attı.Mahmut Tanal, "Günaydınlar. Sağlıklı ,huzurlu ve esenlikler dolu bir hafta diliyorum." ifadelerine yer vererek deniz kenarından bir fotoğraf paylaştı.

MUHALİF ECE ÜNER TEPKİ GÖSTERDİ

Paylaşım CHP yandaşlarını adeta çıldırttı. Sosyal medyada tepki üstüne tepki yağdı.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen sunucu Ece Üner de duruma tepki gösterenler arasındaydı. Üner, "Adam kazandığının ertesi günü "çalışın, çalışın, daha çok çalışın" diyor. Muhalefettekiler soluğu tatilde alıyor. Böyle muhalefet doğru değil hatta yanlış bile değil…" ifadelerini kullandı.

 

SEÇİMİN ÜZÜNTÜSÜYLE FOK BALIĞI GİBİ KENDİSİNİ DENİZE BIRAKTI

Bir kullanıcı ise Tanal'ın denize atladığı bir görüntüyü paylaşarak, "Seçimi kaybetmenin üzüntüsüyle tatile çıkan CHP milletvekili Mahmut Tanal, fok balığı gibi kendini denize bıraktı." dedi.

TANAL'DAN ŞANLIURFA İÇİN HİZMET BEKLEYEN VATANDAŞA SKANDAL SÖZLER

Mamut Tanal deprem bölgesinde Erdoğan'ın ve Cumhur İttifakı'nın başarısını hazmedemeyerek depremzedelere hakaretler yağdıran CHP zihniyetini bizzat yansıtmıştı.

Depremin etkilediği Şanlıurfa'dan Milletvekili seçilen Mahmut Tanal kendisine seçimlerin geride kaldığını ve "Urfa-Akcakale arası sırat yoluna bir el atsanız" diyen vatandaşa skandal bir yanıt verdi.

"OY VERDİĞİNİZ AK PARTİ YAPSIN"

Tanal, "Oy verdiğiniz Akp yapsın. Engellileyen mi var?" dedi. Kendisinin Şanlıurfa Milletvekili olduğunu görmezden gelen Tanal'ın bu sözleri CHP'nin vatandaşları "CHP'ye oy veren ya da vermeyen" olarak ayırdığının kanıtı oldu.

Güncellenme Tarihi : 5.6.2023 14:53

İLGİLİ HABERLER