Medya
  • 20.8.2015 12:45

Star'ın sahibi Murat Sancak'a silahlı saldırı düzenlendi

Star Medya Grubu Başkanına silahlı saldırı - Tıkla İzle

Star Medya Grup Başkanı Murat Sancak'a silahlı saldırı düznelendi. Murat Sancak saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Star Medya Grubu başkanı Murat Sancak'a suikast girişiminde bulunuldu. Sancak'ın aracına çarpan yüzleri maskeli 2 terörist daha sonra aşağı indi ve yaylım ateşi açtı. Teröristler 22 kurşun sıktı. Saldırının ardından 2 terörist geldikleri araçla kaçtı. Sancak, saldırıdan yara almadan kurtuldu. Araçta o sırada Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'ın yanısıra şoförü ve koruması da bulunuyordu. Sancak'ın korumasının saldırıya silahla karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı.

İşadamı Ethem Sancak’ın kardeşi, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın içinde bulunduğu araca İstanbul Halkalı’da teröristlerce silahlı saldırı düzenlendi.

Murat Sancak ve korumalarının olduğu otomobil, saat 12.00 sıralarında İstanbul Halkalı’da çapraz ateşe tutuldu. Sancak'ın bulunduğu araca seyir halindeyken ateş açıldı. Otomobile çok sayıda kurşun isabet ederken, ölen ve yaralanan olmadı.
ZIRHLI ARACA ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ

Araçta bulunan Sancak ve korumaları saldırıyı yara almadan atlattı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis araçlarının inceleme yaptığı araçta çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü. Zırhlı olduğu belirtilen aracın ön cam yolcu bölümüne 4 kurşun geldiği bunlardan 2'sinin içeriye girdiği 2'sinin ise camda kaldığı kaydedildi. Polisin, delil incelemesinde kullandığı numaratörlerin çok sayıda olması dikkat çekti.

18 KURŞUN

Polis araçlarının inceleme yaptığı araçta çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü. Polisin, delil incelemesinde kullandığı numaratörler çok sayıda olması dikkat çekti. Kurşun izlerinin bulunduğu noktalarda numaratörün 18'i gösterdiği görüldü.

ARKADAN ÇARPIP ATEŞ ETTİLER

Alınan bilgilere göre olay şöyle gelişti: Sancak’ın aracına bir otomobil arkadan çarptı. Bunun üzerine koruma şoför araçtan indiler ve teröristler tarafından çapraz ateşe tutuldular.
İlk bilgilere göre araca 21 mermi isabet etti.
Saldırı sonrasında kısa süreli bir çatışma çıktı. Çatışmanın ardından iki saldırgan olay yerinden araçla kaçtı.

ETHEM SANCAK: KURŞUN YAĞMURUNA TUTMUŞLAR

Ethem Sancak saldırıyla ilgili A Haber canlı yayınında şunları söyledi:

Murat Bey’i aradım.  Bir araba, passat bir araba çarpmış bunlara. Kaza yapıp durdurmak için. Bizimler için tedbirliler zaten. Kaç zamandır bu tehditlere maruzuz. İnmişler arabadan, daha sonra kurşun yağmuru başlamış.

Hadımköy'de Fatih Üniversitesinin önünde. Karşı taraf ateşe başlamış. Bunlar da arabanın arkasına saklanmışlar. Korumaları cevap vermiş ve bunlar karşılık görünce kaçmışlar.

Dört bir yandan bir saldırı altındayız. Biz bu memleketin çıkarlarını savunuyoruz. Biz bu milletin liderini savunuyoruz. Savunacağız, arkasındayız. Bu vatana operasyon yaptırtmayacağız.  Basın olarak bu ülkeyi savunacağız.

 EK KORUMA TEDBİRİ TALEP ETTİNİZ Mİ?

Güvenlik kuvvetlerimiz gereğini yapıyorlar zaten. Herkesi korumaya çalıştıkları gibi bizi de korumaya çalışıyorlar. Bu aslında topyekûn bir milli mücadele.

MURAT SANCAK KİMDİR:

İçinde bulunduğu otomobilde silahlı saldırıya uğrayan Murat Sancak, sağlık, gayrimenkul ve teknoloji alanında faaliyet gösteren MT Grup’un yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor. MT Grup özellikle, Vera Delta yazarkasa POS ile adından söz ettirdi. MT Holding A.Ş., MT Bilgi Teknolojileri ve Dış Tic. A.Ş., MT Petrolcülük ve Enerji A.Ş., MT Sağlık Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş.,MT Gayrimenkul Sağlık Dış Tic. A.Ş, Star Medya Yayıncılık A.Ş.  Star Medya Ajans A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Murat Sancak, aynı zamanda Star Medya Grubu Başkanlığı görevini sürdürüyor.


Murat Sancak'a suikast girişimi
 
STAR MEDYA GRUBUNA YÖNELİK SON DÖNEMDE SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE YAPILAN “HEDEF GÖSTERME ÇABALARI” BİR KEZ DAHA MEYVESİNİ VERDİ.
 
GEÇEN AY STAR MEDYA GRUBUNA BAĞLI 24 TELEVİZYONU VE STAR GAZETESİ’NİN BULUNDUĞU BİNANIN BAHÇESİNE BOMBA BIRAKAN TERÖRİSTLER BU KEZ STAR MEDYA GRUBU YÖNETİM KURULU BAŞKANI MURAT SANCAK’I HEDEF ALDI.
 
EVİNDEN STAR MEDYA GRUBUNA GELİRKEN 2 KİŞİLİK TERÖRİST GRUBUNUN SİLAHLI SALDIRISINA MARUZ KALAN STAR MEDYA GRUBU BAŞKANI MURAT SANCAK SALDIRIDAN YARA ALMADAN KURTULDU.
 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:47

İLGİLİ HABERLER