Spor
  • 28.9.2021 11:45

Stefan Kuntz Galatasaray'ın yıldızına hayran kaldı!

Milli takımın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz Galatasaray'ın yıldızına hayran kaldı! Fatih Terim...

Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Pazar akşamı oynadığı Göztepe maçının ilk yarısında taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, ikinci yarıda peş peşe bulduğu gollerle maçı çevirmeyi başarmıştı. Fatih Terim de maç sonu yaptığı açıklamada oyunculara sabır gösterilmesi gerektiğini ifade etmişti. Son dakika bilgisine göre Milli takımın yeni teknik direktörü Kuntz da Galatasaraylı yıldızı gözüne kestirdi.

Bu sezon oynadığı inişli çıkışlı futbolla dikkat çeken Galatasaray'da Olimpiu Morutan son maçın yıldızıydı. Cicaldau'nun pasında rakiplerini bir bir eksilten ve Galatasaray'ın galibiyet golünü atan Morutan, taraftardan tam not aldı. Öte yandan Fatih Terim, peş peşe gelen hatalar sonrası dikkat çekici bir karar aldı.

YARDIMCISI KENAN KOÇAK İLE İZLEDİ!

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasından sonra milli takımın yeni teknik direktörü olan Stefan Kuntz, Galatasaray - Göztepe maçını stadyumdan takip etti.

 STEFAN KUNTZ'UN PANZERİ BERKAN KUTLU!

Dünya Kupası elemelerinde zorlu Norveç ve Letonya maçlarına çıkacak milli takımda yeni teknik direktör Kuntz çalışmalarını sürdürüyor.12.2 km ile sahanın en çok koşan oyuncusu olan Berkan, 61 isabetli pas, 10 sahipsiz top kazanma ve 4 top kapma istatistikleriyle ön plana çıktı.23 yaşındaki orta saha, performansıyla Kuntz'un beğenisini kazandı. Futbol altyapısını İsviçre'de aldığını öğrendiği Galatasaraylı oyuncuya tam not veren Alman teknik adam, Berkan'ı aday kadroya çağırmaya karar verdi.

U-21 Milli Takımı için mücadele eden Berkan Kutlu, Norveç ve Letonya maçlarıyla ilk kez A Milli Takım forması giyme şansını yakalayacak.

TERİM TAYLAN'I DİNLENDİRDİ

Lig ve Avrupa'daki 14 maça 14 farklı takım çıkaran Fatih Terim, ilk kez aynı ilk 11'i sahaya sürmeye hazırlanıyor.


 

Güncellenme Tarihi : 28.9.2021 11:56

İLGİLİ HABERLER