Tecrübeli futbolcunun transferiyle ilgili temasalarını sürdüren Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın Porto kulübü ve futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardığı ve iki kulüp arasında ön protokollerin imzalandığı öğrenildi. Geçen sezon İspanya'nın Malaga kulübünde kiralık olarak forma giyen tecrübeli stoperin hafta başında Bursa'ya geleceği belirtildi. Öte yandan, Bursaspor'un, kadrosuna dahil etmek istediği Arjantinli yıldız Leonel Jorge Nunez ile de anlaşmaya vardığı öğrenildi. 26 yaşındaki golcü futbolcunun İndepentiente Kulübü ile olan sözleşmesinin 2011 yılında bitecek olması nedeniyle Bursaspor yönetiminin ara formul bulmaya çalıştığı belirtildi.
STEPANOV BURSASPOR'DA!..

Hızlı Özet
“Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Savunma ve forvet hattına yapılacak transferle ilgili birçok isimle görüşen yeşil beyazlı yönetim Sırp stoper Stepanov ile anlaşmaya vardı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şiddetli yağış nedeniyle iki şehir suya gömüldü
Doğu Karadeniz Bölgesi'nde dün akşam saatlerinden itibaren başlayan şiddetli yağış Rize'nin sahil kesimindeki ilçelerinden etkili oldu. İyidere ilçesi ve Pazar ilçesi yağışlardan en fazla nasibini alan ilçeler oldu. İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete "Şu an itibarıyla 9 mahalle ve 7 köyümüzde büyük hasarlar var.

Kaşif Kozinoğlu'nun koğuş arkadaşı Hasan Atilla Uğur'a ev hapsi
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında koğuş arkadaşları Hasan Atilla Uğur ile Hasan Ataman Yıldırım'a ev hapsi

İstanbul'a kış geliyor: Sıcaklıklar hızla düşüyor
Ülke genelinde kademeli olarak düşüşe geçen hava sıcaklıkları; İstanbul'a kışı getiriyor. Güneşli günler yerini serin ve yağmurlu havaya bırakıyor. 14 dereceye kadar gerileyen değerlerle; kuvvetli yağmur da etkisini gösterecek.

Fetullah Gülen'e mektup gönderdi.. Beni MHP'nin başına geçir
Enver Altaylı’nın Fetullah Gülen’e gönderdiği mektuplarda MHP Genel Başkanı olmak istediği ve Devlet Bahçeli’nin göreve gelmesini engellediğini yazdığı ortaya çıktı.