Spor
  • 29.5.2024 12:46

Süper Lig’de asrın transferleri Galatasaray’dan!

Şampiyonluk hediyeleri geliyor: 3 dünya yıldızı birden…
Son dakika Galatasaray haberleri… Trendyol Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu Konyaspor karşısında 3-1'lik galibiyetle alan Galatasaray, 24. kez Süper Lig kupasını müzesine götürdü. Şampiyonluk gecesinde Okan Buruk'un da açıkladığı gibi ara vermeden 25. şampiyonluk için hazırlanmaya başlayacak olan sarı-kırmızılılarda uzun yıllar unutulmayacak 3 transfer birden geliyor. Aslan, tüm dünyanın konuşacağı 3 dünya yıldızını yaz transfer döneminde İstanbul'a getirme peşinde. 


3 DÜNYA YILDIZI BİRDEN
Fanatik'in haberine göre, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar almak isteyen Galatasaray, kadrosuna yapacağı takviyelerle ilk 11'ini bu düzeyde geliştirmek istiyor.


Sarı-kırmızılılar, transferde yapacağı 3 dünya yıldızı hamlesiyle tüm dünyada da gözleri üstüne çekecek.
Haberde, Galatasaray'ın hedefindeki isimlerin İlkay Gündoğan, Raphael Varane ve Casemiro olduğu yazıldı. Aslan, 3 yıldız için girişimlerini sürdürüyor.
Maliyetleri oldukça yüksek olan 3 futbolcu için sponsorluk girişimlerini de sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz yaz olduğu gibi transferlerin önemli kısımlarını sponsorlarla bitirmeye çalışacak.


İlkay Gündoğan ile geçen yaz da ilgilenen Galatasaray, oyuncunun Barcelona ile 1 yıl daha kontratı olmasına rağmen bu transferi zorlayacak.
Savunmada Nelsson ve Davinson gibi iki önemli oyuncunun satılması halinde ise Galatasaray'ın planı Raphael Varane'ı imza attırmak. Manchester United ile kontratı sona eren 31 yaşındaki Fransız stoper için özellikle teknik direktör Okan Buruk çok istekli.


Son olarak ise orta sahada son 2 sezon bütün yükü çeken isim olan Lucas Torreira'nın yanına bir hamle yapılması. Bu oyuncunun Varane gibi Okan Buruk'un çok beğendiği bir diğer oyuncu Casemiro olduğu öğrenildi.
Casemiro'nun takıma katılması halinde seviye atlatacağını düşünen Buruk'a, Başkan Dursun Özbek'in şampiyonluk hediyesi olarak bu sürprizi yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
 

Güncellenme Tarihi : 29.5.2024 12:50

İLGİLİ HABERLER